Εμβιλά: «Ξέρουμε την ποιότητα του Φορτούνη, είναι πολύ αγαπητός στον Ολυμπιακό»
ΔΙΕΘΝΗ

Εμβιλά: «Ξέρουμε την ποιότητα του Φορτούνη, είναι πολύ αγαπητός στον Ολυμπιακό»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Για τη συνεργασία του με τον Κώστα Φορτούνη και την παρουσία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησεο Γιάν Εμβιλά.

Στην παρουσία του Κώστα Φορτούνη στη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Γιάν Εμβιλά.

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος αναφέρθηκε, επίσης, στην παρουσία του στο ντέρμπι και στην απουσία του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη κάμερα της Nova:

Για την εμφάνιση του κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Αυτό προσπαθώ να κάνω πάντα. Έχω εμπιστοσύνη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Θέλω να τιμάω τη φανέλα που φοράω. Έχω δεχτεί μεγάλη αγάπη από τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Κάναμε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο παιχνίδι μας. Μετά το γκολ είναι σαν να πέσαμε και δώσαμε ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό»

Για τον Κώστα Φορτούνη: «Μας βοήθησε φυσικά. Θέλουμε όλοι να βλέπουμε τον Κώστα έτσι. Ξέρουμε την ποιότητα του, είναι πολύ αγαπητός παίκτης στον Ολυμπιακό».

Για τα πολλά προβλήματα του Ολυμπιακού και τη θέση του Ραφίνια: «Είμαι σε μια ομάδα που έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες. Η εμπειρία του Ραφίνια μας βοήθησε αρκετά στη θέση που έπαιξε. Ο Φορτούνης έπαιξε σε διαφορετική θέση και τα κατάφερε εξαιρετικά»

Για τα παιχνίδια: «Είναι σημαντικό να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο και είναι δύσκολο που είναι απών. Ελπίζω να αγωνιστώ με τον κόσμο μας δίπλα. Να το ζήσω σαν ντέρμπι που είναι».

Για τα σχόλια του κόσμου: «Στον δρόμο δεν συναντάω κόσμο γιατί έχουμε καραντίνα. Αλλά παίρνω μηνύματα ενθάρρυνσης νιώθω πολύ έντονα την παρουσία του κόσμου»

Related posts