Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Αγώνας Γυναικείας ομάδας με Phoenix MJ Basket Plus
B' Κατηγορία

Αγώνας Γυναικείας ομάδας με Phoenix MJ Basket Plus

Ενημέρωση από την καλαθοσφαιρική Ανόρθωση

Εκτός έδρας προσπάθεια και για τη Γυναικεία μας ομάδα, όσον αφορά το πρόγραμμα για την 6η αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Οι κοπέλες μας, θα μεταβούν την Κυριακή (έναρξη, 15:30) στην αίθουσα «Νίκος Σολομωνίδης», όπου θα αντιμετωπίσουν το συγκρότημα του  MJ Basket Plus, καθώς και μόλις λίγες μέρες, μετά τη μεταξύ των δυο ομάδων, αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου!

Παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα μας είχε επικρατήσει με 65-42, στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Όσο για το προσεχές παιχνίδι, αναμένεται ότι θα είναι εντελώς διαφορετικό, σε σχέση με εκείνο για το κύπελλο.

Πρόκειται για μιαν αναμέτρηση που χρειάζεται αρκετή προσοχή εκ μέρους της ομάδας μας, ούτως ώστε να δώσει συνέχεια στην αήττητη της πορεία, ειδικά μετά τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής.

Σε γενικές γραμμές, ο προσεχής μας αντίπαλος, έχει παρουσιάσει δείγματα αξιόμαχου συνόλου, αλλά αν η ομάδα μας παρουσιαστεί προσηλωμένη και εφόσον εκμεταλλευθεί τις δυνατότητες της, θα μπορέσει να φθάσει σε μιαν ακόμη επιτυχία.

Δήλωση Χριστιάνας Μενελάου

Το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, μίλησε με την αρχηγό της Γυναικείας μας ομάδας, τη Χριστιάνα Μενελάου, η οποία τόνισε τα παρακάτω όσον αφορά το προσεχές παιχνίδι με το Phoenix MJ Basket Plus:

«Σίγουρα θα πρόκειται για ένα παιχνίδι, στο οποίο αν και εφόσον εκμεταλλευθούμε σωστά τις δυνατότητες μας, θα καταφέρουμε να φθάσουμε στο στόχο μας, που είναι η νίκη.

Ωστόσο, πέραν του αυτονόητου ότι αυτή η αναμέτρηση, δεν θα έχει καμιά σχέση με την πρόσφατη, για τη διοργάνωση του κυπέλλου και ένας από τους λόγους, είναι ότι αυτήν τη φορά, δεν θα παίξουμε στην έδρα μας, ο αντίπαλος μας διαθέτει ένα υπολογίσιμο σύνολο.

Επομένως, πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαρές και προσηλωμένες στο στόχο μας, για να καταφέρουμε να τον πετύχουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ