Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«Πρέπει να εκμεταλλευθούμε σωστά τις δυνατότητες μας»
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

«Πρέπει να εκμεταλλευθούμε σωστά τις δυνατότητες μας»

Ενημέρωση από την μπασκετική Ανόρθωση

Μετά τις επίσημες αποφάσεις/ανακοινώσεις σχετικά με τα νέα μέτρα, τα οποία αποσκοπούν στον περιορισμό της πανδημίας, οι αναβολές τόσο της διοργάνωσης για τα πρωταθλήματα Ανδρών, της Β1` και της Β2` κατηγορίας, όσο και των αναπτυξιακών, για την ομάδα μας, η μοναδική δραστηριότητα που υπάρχει προσεχώς, είναι αυτή για το κύπελλο Γυναικών.

Κατόπιν λοιπόν της σχετικής κλήρωσης για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε μονή (νοκ-άουτ) αναμέτρηση, το συγκρότημα του Phoenix MJ Basket Plus.

Το παιχνίδι, θα διεξαχθεί, αύριο Σάββατο στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, δηλαδή στην προσωρινή μας έδρα.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00.

Προερχόμενη από τη σπουδαία νίκη στο ντέρμπι του πρωταθλήματος, επί της ΑΕΛ, η ομάδα μας είναι ψυχολογικά ανεβασμένη.

Ωστόσο αυτό το στοιχείο, καλείται να το εκμεταλλευθεί σωστά επιδεικνύοντας την πρέπουσα προσοχή και αυτοσυγκέντρωση, να καταφέρει να εξασφαλίσει το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια, για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Άλλωστε, το κύπελλο είναι ο δεύτερος μεγάλος στόχος της χρονιάς και πρόκειται για ένα θεσμό που δίνει το δικαίωμα σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος για να επιδιώξουν τη διάκριση σε αυτόν.

Φυσικά σε αυτές, περιλαμβάνεται και το αξιόμαχο συγκρότημα του Phoenix MJ Basket Plus, το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει η δική μας ομάδα, στο… ντέρμπι των φοινίκων, που ανέδειξε η κληρωτίδα.

Δηλώσεις Τιάνα Ράτσα

Σε εξαίρετη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται στη μέχρι τώρα αγωνιστική περίοδο, η διεθνής παίκτρια της ομάδας μας Τιάνα Ράτσα, που δείχνει αποφασισμένη να τη συνεχίσει με ακόμη καλύτερες επιδόσεις!

Αυτονόητο, ότι η ομάδα μας παίρνει μεγάλες βοήθειες από την Τιάνα, στην προσπάθεια εκπλήρωσης των στόχων για τη φετινή χρονιά.

Η Τιάνα Ράτσα, μίλησε στο Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, για την αναμέτρηση του κυπέλλου, απέναντι στο Phoenix MJ Basket Plus και δήλωσε τα παρακάτω:

«Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα μας, όντας προερχόμενη από τη σπουδαία νίκη (κυρίως γοήτρου) πάνω στην ΑΕΛ, είναι ψυχολογικά ανεβασμένη, κάτι που την οπλίζει με αυτοπεποίθηση, όσον αφορά τη συνέχεια της φετινής χρονιάς.

Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας κάνει πιο προσεκτικές στη συνέχεια και όσον αφορά, την άμεση συνέχεια, να είμαστε προσηλωμένες και σοβαρές στο παιχνίδι κυπέλλου με το Phoenix MJ Basket Plus. Πρέπει να εκμεταλλευθούμε σωστά τις δυνατότητες μας και σε συνδυασμό, με προσοχή και σοβαρότητα, να πετύχουμε στο στόχο της πρόκρισης, στη διοργάνωση του κυπέλλου, που αποτελεί το δεύτερο μεγάλο φετινό μας στόχο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ