Γ’ Κατηγορία: Ο απολογισμός της 8ης αγωνιστικής και η συνέχεια
ΑΜΑΘΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΤΥΧΩΝΑ

Γ’ Κατηγορία: Ο απολογισμός της 8ης αγωνιστικής και η συνέχεια

Με την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας η πρωτοπόρος Ομόνοια 29ης Μαίου συνεχίζει αήττητη και μεγάλωσε τη διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν.

Με το 4-0 σε βάρος της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα έφτασε στους 22 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη δεύτερη Ολυμπιάς Λυμπιών.

Στους 16 βαθμούς βρίσκονται Πέγεια 2014 και Χαλκάνορας, στους 15 ο ΠΟ Ορμήδειας και στους 14 ο Εθνικός Άσσιας που πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

Η Ομόνοια 29ης Μαίου είναι η μοναδική αήττητη ομάδα, ενώ χωρίς νίκη παραμένει ο ουραγός Κορμακίτης που πήρε τους δύο βαθμούς του από ισάριθμες ισοπαλίες.

Την καλύτερη επιθετική γραμμή με 18 τέρματα διαθέτουν Ομόνοια 29ης Μαίου και Εθνικός Άσσιας και την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 3 τέρματα η Ολυμπιάς Λυμπιών.

Πρώτος στον πίνακα των σκόρερ ο Καϊτά (ΠΟ Ορμήδειας) με 8 τέρματα και ακολουθεί με 7 τέρματα ο Ανδρέας Πιτταράς (Ολυμπιάς Λυμπιών).

Στην επόμενη αγωνιστική (14 Νοεμβρίου) το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Πέγεια 2014 – ΜΕΑΠ
ΑΠΟΝΑ – Ορόκλινη / Τρούλλοι FC
Αμαθούς – Ολυμπιάς Λυμπιών
Ελπίδα Αστρομερίτη – ΕΝΑΔ
Χαλκάνορας – Εθνικός Άσσιας
Ο Κορμακίτης – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες ΠΟ Ορμήδειας – Εληά Λυθροδόντα και Ηρακλής Γερολάκκου – Ομόνοια 29ης Μαίου.

Related posts