Η εκπομπή «Χωρίς VAR» με τον Πάμπο Χριστοδούλου (VIDEO)
Α' Κατηγορία

Η εκπομπή «Χωρίς VAR» με τον Πάμπο Χριστοδούλου (VIDEO)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

s

«Την πρώτη μέρα που πήγα να κάνω προπόνηση μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και είχε οκτώ παίκτες. Λες και ήταν ομάδα μπάσκετ. Πραγματικά ήταν πολύ δύσκολα τις πρώτες μέρες. Τα παιδιά ντύνονται εκτός αποδυτηρίων. Όσοι ταλαιπωρήθηκαν και η υγεία τους επηρεάστηκε ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Υπάρχει ψυχολόγος που μιλάει με όλα τα παιδιά  για να μην επηρεαστούν στους αγώνες», ήταν κάποιες από τις αρχικές τοποθετήσεις του.

«H ομάδα παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στα φιλικά και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Έχουμε καλή ομάδα. Χρειάζεται υπομονή. Δεν ξέρω αν θα κάνουν υπομονή οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας. Υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που δεν εξαρτώνται από μας. Αυτό που λέω στον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας για την ομάδα που έχτισα με τον Μάκη Παπαϊωάννου είναι ότι χρειάζεται χρόνος», υπογράμμισε ακολούθως.

Και πρόσθεσε: «Ξεκίνησα από χαμηλά και κατέκτησα πρωτάθλημα με την ΑΕΛ και πήγα στην Εθνική. Οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας έχουν δείξει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου από την πρώτη μέρα. Φυσιολογικά υπάρχει ανησυχία. Αν η Σαλαμίνα βρει τα πατήματά της δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Σε μία από τις καταληκτικές του αναφορές αποκάλυψε πως προτού τελειώσει η προπονητική του καριέρα θα ήθελε να ξαναεργαστεί στην Εθνική Ανδρών διότι τότε που το έκανε, αισθανόταν γεμάτος και ότι δεν τον ένοιαζαν τα χρήματα, προσθέτοντας πως ήταν ίσως ο πιο χαμηλόμισθος ομοσπονδιακός τεχνικός των τελευταίων δέκα ετών.

«Λείπει ο κόσμος από την Εθνική. Ελπίζω να επιστρέψει στο γήπεδο όταν θα έχει το δικαίωμα να πάει», είπε επίσης και πρόσθεσε για το λόγο που δεν ανανέωσε με την Εθνική: «Έγιναν κάποιοι λανθασμένοι χειρισμοί και από τον ατζέντη μου. Βγήκε ένα δημοσίευμα για επίσημο ενδιαφέρον από τον Ηρακλή και δεν το ήξερα ότι διέρρευσε το είδα στο γραφείο του, αλλά όντως υπήρχε ενδιαφέρον. Κάπου στράβωσε το πράγμα εκεί, το είδαν… αλλιώς στην Ομοσπονδία. Στο οικονομικό κομμάτι, όταν είναι Εθνική ομάδα το ξέρουν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας ότι μπορεί να ήμουν ο πιο χαμηλόμισθος προπονητής».

Επίσης όπως είπε θα ήθελε να ασχοληθεί με Ακαδημίες και να εργαστεί σε ομάδες από κάποιο άλλο πόστο στο οποίο δεν είναι τόσο μεγάλη η πίεση.

Related posts