Ο απολογισμός της ακαδημίας του μπασκετικού ΑΠΟΕΛ (PIC)
Α' Κατηγορία

Ο απολογισμός της ακαδημίας του μπασκετικού ΑΠΟΕΛ (PIC)

Παρουσίαση από τον μπασκετικό ΑΠΟΕΛ για τον απολογισμό της ακαδημίας του ΑΠΟΕΛ μετά από 2 αγωνιστικές.

Αναλυτικά.

Μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες, ενθουσιασμό και επιτυχίες προμηνύεται για τις ομάδες της Ακαδημίας Καλαθόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ, αφού οι προπονήσεις που γίνονται σε όλες τις κατηγορίες, ο ζήλος και η όρεξη των παιδιών, καθώς και η συνεργασία των γονέων, είναι στοιχεία που μόνο προς αυτή την κατεύθυνση συνηγορούν.

Το  περασμένο Σαββατοκύριακο οι ομάδες μας που αγωνίστηκαν στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής είχαν τα εξής αποτελέσματα:

 Κ14: ΑΠΟΕΛ-ΕΘΑ: 71-28

Κ16: ΑΠΟΕΛ-ΕΘΑ: 41-61

Κ18: ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΑΠΟΕΛ: 78-26

H ομάδα Κ14 ζευγάρωσε τις νίκες με μια μεστή εμφάνιση και συνεχίζει το πρωτάθλημα με απαιτήσεις. Η ομάδα Κ16 ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα, κάτι το οποίο στοίχησε στην εξέλιξή του. Η ομάδα Κ18, η οποία αποτελείται από νεαρά παιδιά, ηττήθηκε μεν, αποκτά τεράστιες εμπειρίες δε. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε από τη διακύμανση του σκορ, με την ομάδα μας να βρίσκεται πολύ κοντά στο πρώτο δεκάλεπτο απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα Κ18, μετά από αποχή ενός έτους, επαναδραστηριοποιήθηκε και είναι η νεαρότερη του θεσμού, καθώς απαρτίζεται κυρίως από παιδιά μικρότερων ηλικιών. Η αξιοποίηση των εμπειριών που θα αποκομιστούν, θα είναι το εφαλτήριο για την ομάδα που κτίζουμε για το μέλλον.

Υπενθυμίζεται πως στην προ μιας εβδομάδας πρώτη αγωνιστική, οι ομάδες μας που αγωνίστηκαν είχαν τα εξής αποτελέσματα:

Κ14: Ευ Ζην-ΑΠΟΕΛ: 24-81

Κ16: Ευ Ζην-ΑΠΟΕΛ: 44-58

Κ18: ΑΠΟΕΛ-Ζήνωνας: 27-95

Μπαίνουμε στην βδομάδα των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων με προετοιμασία, τηρώντας με ευλάβεια τα μέτρα υγιεινής: Προσέχουμε για να… παίζουμε.

 

 

Η ομάδα μας Κ16.

Την ερχόμενη αγωνιστική οι ομάδες μας αντιμετωπίζουν:

Κ14: ΠΑΟΚ 2016 ΕΝ. ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΥΘΙΑΣ-ΑΠΟΕΛ

Κ16: Youth Stars-ΑΠΟΕΛ

Κ18: ΑΠΟΕΛ-ΕΝΠ

Καλή επιτυχία σε όλους.

Related posts