Προαγγελία αγώνων των τμημάτων μπάσκετ
B' Κατηγορία

Προαγγελία αγώνων των τμημάτων μπάσκετ

Ενημέρωση από το τμήμα καλαθόσφαιρας της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά:

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο, γεμάτο από δράση περιμένει τις ομάδες μας.

Αυτό που ζυγώνει και κατά το οποίο έξι ομάδες της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, θα έχουν αγώνες. Σε πρώτο πλάνο, βρίσκεται η δύσκολη εκτός έδρας αποστολής της Γυναικείας μας ομάδας, που θα αντιμετωπίσει στη Λευκωσία την ΕΘΑ, ενώ όσον αφορά τα υπόλοιπα τμήματα, ρεπό θα έχει η Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 16.

Παρουσιάζουμε παρακάτω τους αγώνες του Σαββατοκύριακου:

Ομάδα Γυναικών: ΕΘΑ – Ανόρθωση (Α` Φάση)

Με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι (που είναι συνάμα και το πρώτο μακριά από την έδρα μας) συνεχίζεται το πρωτάθλημα Γυναικών για την ομάδα μας.

Στην αίθουσα «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία», η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει το δυνατό και υπολογίσιμο συγκρότημα της ΕΘΑ.

Η ομάδα μας μεταβαίνει στην πρωτεύουσα, με απαιτήσεις παρά τις αναμενόμενες δυσκολίες, ενώ ένα επιπρόσθετο κίνητρο, είναι και το ότι κατά την περσινή χρονιά, είχε χάσει στο αντίστοιχο παιχνίδι, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης εκείνης.

Βέβαια, το φετινό είναι ένα άλλο παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτριες μας θα παλέψουν για να φθάσουν στο ποθητό αποτέλεσμα.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 11/10, Ώρα έναρξης: 17:00

Ανδρών Κ18: ΑνόρθωσηΑπόλλων (Α` Φάση – 2ος όμιλος)

Εντός έδρας παιχνίδι για την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 18, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, η Ανόρθωση υποδέχεται τον Απόλλωνα, με τους παίκτες μας, να στοχεύουν σε μιαν ακόμη επιτυχία, μετά τις δυο, στα ισάριθμα πρώτα φετινά τους παιχνίδια.

Γνωρίζουν ωστόσο ότι ο Απόλλωνας θα προβάλει αντίσταση, επιδιώκοντας τις δικές του πιθανότητες, κάτι που επιστεί προσοχή στην προσπάθεια που θα κάνουν οι δικοί μας παίκτες.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 10/10, Ώρα έναρξης: 17:00

Γυναικών Κ18: Youth StarsAνόρθωση (Α` Φάση)

Με μιαν δύσκολη αναμέτρηση, συνεχίζεται η προσπάθεια της Γυναικείας μας ομάδας Κάτω των 18, η οποία εκτός έδρας και συγκεκριμένα, στην αίθουσα του Λυκείου Αποστόλου Μάρκου, θα αντιμετωπίσει τη δυνατή ομάδα του Youth Stars.

Όπως και η δική μας ομάδα, έτσι και ο προσεχής μας αντίπαλος έχει ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα με δυο νικηφόρα παιχνίδια σε ισάριθμους αγώνες, γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε αυτήν την αναμέτρηση.

Ωστόσο οι παίκτριες μας, με θετική ψυχολογία λόγω των δυο επιτυχημένων τους αποτελεσμάτων, θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους, για να προσθέσουν μιαν ακόμα νίκη στο φετινό επιτυχές τους ξεκίνημα.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 10/10, Ώρα έναρξης: 17:30

Ανδρών Κ16: Αναγέννηση Γερμασόγειας – Ανόρθωση (Α` Φάση – 3ος όμιλος)

Μετά τη νίκη της ομάδας μας στην πρεμιέρα για την πρώτη φάση του 3ου ομίλου στο πρωτάθλημα Ανδρών Κάτω των 16, κατά τη 2η αγωνιστική, θα δώσει το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της.

Συγκεκριμένα, στην αίθουσα του Λυκείου Αγίου Νικολάου, θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Γερμασόγειας, σε μιαν αναμέτρηση που αναμενόμενα θα έχει τις δυσκολίες της, καθώς η Αναγέννηση λόγω έδρας, θα διεκδικήσει τη νίκη.

Κάτι βέβαια, που αναμένεται ότι θα κάνουν και οι δικοί μας παίκτες, οι οποίοι με κάθε σοβαρότητα και προσοχή, θα προσπαθήσουν να φθάσουν στο στόχο τους.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 11/10, Ώρα έναρξης: 13:00

Γυναικών Κ16: Ρεπό

Εκτός αγωνιστικής δράσης, θα μείνει κατά τη 2η αγωνιστική του προγράμματος για την πρώτη φάση του 2ου ομίλου, η Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 16. Θυμίζουμε ότι η ομάδα μας άρχισε νικηφόρα το νέο πρωτάθλημα, κερδίζοντας την Αναγέννηση Γερμασόγειας.

Ανδρών Κ14: Ανόρθωση – Αστέρας Μέσα Γειτονιάς (Α` Φάση – 1ος όμιλος)

Έναρξη των ευκαιριών που θα έχουν κατά τη χρονιά που αρχίζει, για την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 14.

Οι αυριανοί μας άσοι δίνουν το πρώτο φετινό τους παιχνίδι, κατά τη 2η αγωνιστική του πρώτου ομίλου για την πρώτη φάση στο πρωτάθλημα Ανδρών Κάτω των 14.

Στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Λυκείου Αγίας Φύλας, θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Μέσα Γειτονιάς, με πρώτιστο στόχο των παικτών μας, να είναι η εκμετάλλευση της ευκαιρίας, για να αναπτύξουν το ταλέντο τους.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 10/10, Ώρα έναρξης: 11:00

Γυναικών Κ14: ΑνόρθωσηΑπόλλων (Α` Φάση – 1ος όμιλος)

Μετά το νικηφόρο ξεκίνημα που έκαναν οι νεαρές μας παίκτριες, της ομάδας Κάτω των 14, για δεύτερη στη σειρά αγωνιστική, έχουν να δώσουν εντός έδρας παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, υποδέχονται το αντίστοιχο συγκρότημα του Απόλλωνα, το οποίο όπως και η δική μας ομάδα, ξεκίνησε τη χρονιά με νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αναμένεται να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, που για τις παίκτριες μας αποτελεί μιαν ακόμη ευκαιρία καλλιέργειας του ταλέντου τους.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 10/10, Ώρα έναρξης: 11:30

Related posts