Στην Λάρισα ο Κωστή
Cosmos

Στην Λάρισα ο Κωστή

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportime.gr αναφέρει πως ο Ιωάννης Κωστή είναι εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό Πειραιώς και θα παραχωρηθεί δανεικός από τους ερυθρόλευκους στην Λάρισα. Πάντως υπάρχει και ένα λάθος στο ρεπορτάζ καθώς ο Κωστή δεν αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Αναλυτικά.

«Συνεχίζονται, όπως φαίνεται, οι μεταγραφικές κινήσεις στη Λάρισα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΛ έχει κάνει κίνηση για να αποκτήσει από τον Ολυμπιακό, υπό τη μορφή δανεισμού, τον Ιωάννη Κωστή.

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» στα μέσα της προηγούμενης σεζόν, και το καλοκαίρι ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των Πειραιωτών. Δεν είναι όμως αυτή τη στιγμή στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Για αυτό και ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να τον δώσει ως δανεικό σε ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βελτιωθεί όπως πρέπει. Η ομάδα που δείχνει, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, ως φαβορί για την απόκτηση του Κωστή, είναι η ΑΕΛ! Είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, αλλά παράλληλα μπορεί να παίξει και ως στόπερ.

Στο κέντρο της άμυνας οι «βυσινοί» χρειάζονται παίκτη, μετά τους τραυματισμούς των Μιχαήλ, Ζίζιτς και όλα δείχνουν πως ο Κωστή είναι κοντά στην ομάδα της Λάρισας».

Related posts