ΑΣΙΛ: Περηφάνια και κάλεσμα στους αρμόδιους
ΑΣΙΛ

ΑΣΙΛ: Περηφάνια και κάλεσμα στους αρμόδιους

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣΙΛ μετά τη νίκη επί της ΑΕΖ.

Αναλυτικά:

Περηφάνια, απέραντη ευγνωμοσύνη και πολλά μπράβο αξίζουν στους ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία για την σημερινή εμφάνιση, κυρίως, αλλά και τη νίκη της ομάδας μας.

Εννέα απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών λόγω Κορονοιού, η τελευταία λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας. Τραυματισμός του Αντώνη Ράνου στην προθέρμανση ο οποίος έπαιξε για σχεδόν 90’ με σπασμένο δάκτυλο. Δύο σοβαροί δυστυχώς τραυματισμοί των Παναγίδη και Ππούνα που οδήγησαν σε αντίστοιχες αναγκαστικές αλλαγές πριν το ημίχρονο. Δύο εντελώς ανέτοιμοι παίχτες, Μπακούρα και Αλεξίου έπαιξαν ο πρώτος 90’ και ο άλλος 45’. Και όλοι οι υπόλοιποι, μαζί και το τεχνικό επιτελείο με ελάχιστες προπονήσεις και αφόρητη ψυχολογική πίεση όλη την προηγούμενη βδομάδα.

Αν δεν το ζήσεις δεν αντιλαμβάνεσαι περί τίνος πρόκειται.

Και όμως βρήκαν τη δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα και να δώσουν τα πάντα για την ομάδα μας. Χίλια μπράβο παιδιά!!! Να’ στε σίγουροι ότι 88 χρόνια λαμπρής ιστορίας του ΑΣΙΛ σας κοιτούν με θαυμασμό και εάν συνεχίσετε έτσι θα σας συμπεριλάβουν σε όλους όσους έδωσαν το είναι τους για να φτάσει ως εδώ και να είναι αυτό που είναι το Σωματείο μας.

Παρ’ όλα αυτά, η νίκη και η προσπάθεια δεν διαγράφουν τα δύσκολα που περάσαμε και περνούμε. Ποιούμαι λοιπόν θερμή έκκληση σε όλους, ΚΟΠ, Υπουργείο Υγείας, ΠΑΣΠ και γιατί όχι και τα άλλα Σωματεία. Βοηθήστε, ελάτε κοντά, ΠΡΕΠΕΙ να δοθούν καλύτερες λύσεις από αυτά που ισχύουν. Σίγουρα δεν ευθύνονται για την Πανδημία τα τρία Σωματεία που επλήγησαν. Ούτε τα υπόλοιπα που πιθανόν να ακολουθήσουν.

Ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο έχει γίνει αριθμοί, βαθμολογικοί πίνακες και λεφτά, πολλά λεφτά. Θέλουμε να πιστεύουμε όμως ότι το ύψιστο όλων (για εμάς τουλάχιστον) είναι ακόμα ζωντανό. Και αυτό δεν είναι άλλο από το Fair Play.

Related posts