Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Βραζιλίας Αντριάνο χώρισε από τη σύζυγό του Μικαέλα Μεσκίτα μόλις 24 ημέρες μετά από τον γάμο τους, επειδή «εξαφανίστηκε» για δύο ημέρες για να παρακολουθήσει το Μουντιάλ.
Ο 40χρονος, ο οποίος φημολογείται ότι ξόδεψε 13.000 λίρες σε 18 ιερόδουλες για να αντιμετωπίσει την απογοήτευση από την αποτυχημένη μεταγραφή του στη γαλλική Χάβρη το 2015, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο μήνα.
Το ζευγάρι είχε αρχικά προγραμματίσει να παντρευτεί στις 30 Νοεμβρίου, αλλά αποφάσισε να επισπεύσει το γάμο και το μοιράστηκε δημοσίως στο Instagram.
Ο Αντριάνο πήγε στη Βίλα Κρουζέιρο, μια συνοικία του Ρίο ντε Τζανέιρο, για να συναντήσει τους φίλους του και να παρακολουθήσει τον αγώνα της Βραζιλίας με την Ελβετία.
Ο πρώην αστέρας της Ίντερ Μίλαν, της Πάρμα, της Ρόμα, της Κορίνθιανς και της Φλαμέγκο φέρεται να πέρασε δύο ημέρες στη Βίλα Κρουζέιρο, όπου μεγάλωσε, πριν επιστρέψει στο σπίτι του στη Μεσκίτα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μεσκίτα και ο Αντριάνο διαφωνούσαν για το πού βρισκόταν το διήμερο και χώρισαν μετά από έντονο καβγά