Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Το δίκαιο αίτημα και οι προπονήσεις με… 6!
Α' Κατηγορία

Το δίκαιο αίτημα και οι προπονήσεις με… 6!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

«Η κατάσταση δεν είναι καλή. Έχουμε μεγάλο αριθμό κρουσμάτων και μας έχει επηρεάσει πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι. Εδώ και 10 μέρες δεν είχαμε πραγματοποιήσει προπόνηση και την Παρασκευή ενημερωθήκαμε ότι μπορούσαμε να το κάνουμε. Χθες, μετά τα τεστ, κάναμε προπονήσεις με 6 ποδοσφαιριστές από το ρόστερ και 7 από την δεύτερη ομάδα».

Για το αίτημα της αναβολής του αγώνα με την Πάφο: «Θεωρούμε δίκαιο το αίτημα μας προς την ομοσπονδία. Ευελπιστούμε να αναβληθεί αυτός ο αγώνας. Ακολουθεί ο αγώνας της εθνικής που θα επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές να επανενταχθούν στις προπονήσεις. Μετά τις 4 Οκτωβρίου θα γίνονται τεστ και όσοι είναι αρνητικοί θα επιστρέφουν στις προπονήσεις. Αν δει το δίκαιο αίτημα για αναβολή οι επιπτώσεις θα είναι πολύ λιγότερες για την ομάδα».

Για τις ευθύνες από το Υπουργείο προς τη Νέα Σαλαμίνα: «Δεν μας έχουν υποδείξει κανένα πράγμα που δεν τηρήσαμε. Έχουμε θέσει ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα. Ο ποδοσφαιριστής έχει έρθει με αρνητικό τεστ από χώρα κατηγορίας Β΄. Μπορούσαμε να τον βάλουμε στις προπονήσεις; Ναι. Άρα, μπορούσε να τον εντάξει Η ΟΜΆΔΑ στις προπονήσεις. Είναι λυπηρό να κατηγορούμε ανθρώπους ή σωματεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ