Δελτίο τύπου από Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball
Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα

Δελτίο τύπου από Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball

Δελτίο τύπου έστειλε πριν από λίγο η Ανόρθωση, σχετικά με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τις καλαθοσφαιρικές της ομάδες, Ανδρών και Γυναικών Κάτω των 18.

Το κείμενο:

 

Θέμα: Οι 18ρηδες μας στη δράση!

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας!

Η προετοιμασία τελείωσε και αύριο, οι ομάδες μας Κάτω των 18, οι προθάλαμοι της Ανδρικής και της Γυναικείας μας ομάδας «αρπάζουν τα όπλα για να μπουν στη μάχη»!

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Είναι η έναρξη των πρωταθλημάτων, σε Άνδρες και Γυναίκες, των ηλικιών Κ18 και οι δυο ομάδες μας, ξεκινούν τη φετινή τους προσπάθεια με εκτός έδρας αποστολές.

 

Ομάδα Ανδρών Κ18 (Α` Φάση – 2ος όμιλος): ΑΠΟΠ – Ανόρθωση

Από την Πάφο θα ξεκινήσει η φετινή προσπάθεια της Ανδρικής μας ομάδας Κ18. Στην αίθουσα «Άκης Κλεάνθους», θα αναμετρηθεί με το αντίστοιχο συγκρότημα του ΑΠΟΠ, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μιας και η ομάδα της Πάφου, διαθέτει ένα αξιόλογο, όσο και δυνατό συγκρότημα.

Ωστόσο, η δική μας ομάδα ταξιδεύει στην πόλη της Αφροδίτης με επίγνωση των δυσκολιών που την περιμένουν, έτοιμη για να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της, για ένα νικηφόρο ξεκίνημα και μάλιστα, σε εκτός έδρας παιχνίδι.

 

Ομάδα Γυναικών (Α` Φάση): ΕΝΠ – Ανόρθωση

Στο Παραλίμνι θα ταξιδέψει η Γυναικεία μας ομάδα Κ18, όπου καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος Γυναικών Κ18.

Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, όχι μόνο επειδή πρόκειται για αναμέτρηση πρεμιέρας, αλλά και επειδή οι κοπέλες μας δεν θα αγωνισθούν στο γνώριμο τους περιβάλλον, αλλά σε αυτό των αντιπάλων τους.

Ωστόσο, στην ομάδα μας επικρατεί αισιοδοξία για το αποτέλεσμα της προσπάθειας, κατά το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς!

*Για τις ημερομηνίες και ώρες έναρξης όλων των αναμετρήσεων, υπάρχει επίσημη ενημέρωση στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας: 

http://cbfweb.org/eCBF/pubgames.aspx

 

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)

Related posts