Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα (21:00, Novasports Prime) για την 33η αγωνιστική της EuroLeague, σε ένα ματς με τεράστιο ενδιαφέρον για τους ερυθρόλευκους. Με τρεις ακόμα αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η αγωνιστική.
Το τελευταίο ματς στην κανονική περίοδο της EuroLeague δίνει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ που υποδέχεται την Μπαρτσελόνα του Σάρας Γιασικεβίτσιους για την 33η αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι ερυθρόλευκοι θα διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στους μπλαουγκράνα που μπορεί να τους φέρει ακόμα και στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά από την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει αρκετές απουσίες , ωστόσο έχει και το κίνητρο για να παλέψει απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός είδε τους Ντόρσεϊ και Παπανικολάου να επιστρέφουν στις προπονήσεις, ωστόσο η συμμετοχή των Σλούκα και Φαλ παραμένει αμφίβολη λόγω στομαχικών διαταραχών.
Και η Μπαρτσελόνα όμως θα έχει σημαντικές απουσίες καθώς δεν θα αγωνιστούν οι Μπράντον Ντέιβις, Ρόκας Γιοκουμπάιτις, Κόρι Χίγκινς, Πιερ Οριόλα ενώ και η συμμετοχή του Σερτάτς Σανλί θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, η Εφές θα υποδεχτεί την Άλμπα Βερολίνου (20:30), η Μπασκόνια τη Ζάλγκιρις (21:30) και η Μπάγερν τον Ερυθρό Αστέρα (21:30).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας
20:30 Αναντολού Εφές – Άλμπα Βερολίνου (Novasports 4)
21:00 Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (Novasports Prime)
21:30 Μπασκόνια – Ζάλγκιρις (Novasports 5)
21:30 Μπάγερν Μονάχου – Ερυθρός Αστέρας (Novasports Start)