Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«Ήθελα να πάω στην Ανόρθωση – Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»
Α' Κατηγορία

«Ήθελα να πάω στην Ανόρθωση – Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Ο επιθετικός του Εθνικού, Μάριος Ηλία, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για την πορεία της ομάδας του, αλλά και για το ενδιαφέρον που έδειξε η Ανόρθωση για την απόκτηση του.

Για την ισοπαλία με τον Εθνικό: «Στα αποδυτήρια ήμασταν λυπημένοι που δεν φύγαμε με τους τρεις βαθμούς. Παίζαμε, όμως με την Πάφο εκτός έδρας και ο ένας βαθμός είναι σημαντικός. Πήγαμε πολύ διαβασμένοι στην Πάφο. Τακτικά, ήμασταν εξαιρετικοί. Πήραμε ένα βαθμό που είναι σημαντικός για τη συνέχεια».

Για την πάσα που έδωσε στον Ζάκπα, ο οποίος στη συνέχεια έχασε τη μεγάλη ευκαιρία: «Εγώ πανηγύρισα μόλις έδωσα την πάσα. ‘Ήταν ο μοιραίος».

Αν έμεινε ικανοποιημένος ο προπονητής: «Ήταν ευχαριστημένος ο προπονητής από την παρουσία της ομάδας. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Παιχνίδι με παιχνίδι, η ομάδα θα είναι καλύτερη. Ήταν δύσκολη η αρχή και ευελπιστώ να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τη δική του παρουσία: «Θέλω να συνεχίσω έτσι. Είμαι σε μια καλή φάση και ψυχολογικά και ποδοσφαιρικά. Μακάρι να συνεχίσω έτσι και τα καλύτερα έρχονται».

Για την παρουσία αρκετών νεαρών στην ομάδα: «Στον Εθνικό παίζουν αρκετοί Κύπριοι. Με την Πάφο, ήταν έξι βασικοί και άλλοι δύο πέρασαν ως αλλαγή».

Για τη δική του παρουσία: «Στον Εθνικό είμαι πιο ελεύθερος. Θέλω η ομάδα να είναι να προχωρά και να τη βοηθώ».

Για το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης: «Για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα να πάω στην Ανόρθωση. Από τη στιγμή που δεν τα βρήκαν τα δύο σωματεία, συνεχίζω την προσπάθεια μου στον Εθνικό. Παιχνίδι με παιχνίδι και κυρίως, παίζοντας καλά, θα έρθουν όλα».

Για τη συνέχεια: «Παίζουμε με τον Άρη στη Λεμεσό την Τετάρτη για το κύπελλο και ακολούθως με την Ανόρθωση. Θα πάμε και στα δύο παιχνίδια για τη νίκη. Με την Ανόρθωση θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το βαθμολογικό κέρδος».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ