Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«Ήρθαμε για να πάρουμε την πρόκριση» (VIDEO)
Α' Κατηγορία

«Ήρθαμε για να πάρουμε την πρόκριση» (VIDEO)

Δείτε τις δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

 

Σωφρόνης Αυγουστή: «Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, ξέρουμε τις δυσκολίες που θα βρούμε στον αγωνιστικό χώρο γιατί είναι ένα μικρό γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι ο ΟΦΗ. Και οι δύο ομάδες θέλαμε να μην αγωνιστούμε μαζί αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο, κάθε ομάδα θα προσπαθήσει για να περάσει στον επόμενο γύρο. Σίγουρα η δική μας ομάδα έχει προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι, γνωρίζουμε πως στον ΟΦΗ υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες και αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να εφαρμόσουμε το δικό μας πλάνο στο γήπεδο. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου, έχουν περάσει αρκετά δύσκολα ματς και ήρθαμε εδώ για να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο».

Για τον Γιούστε: «Είναι κάτι που αφορά τον ίδιο και την οικογένεια του, θα περιμένουμε μέχρι αύριο. Αν καταφέρει και είναι μαζί μας θα είναι σημαντικό όμως αν δεν είναι να ανταποκριθεί ο παίκτης που θα μπει στην θέση του».

Για τον ΟΦΗ: «Έρχομαι πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο, γνώριζα ότι ήταν μικρό αλλά από κοντά είναι ακόμα πιο μικρό. Γνωρίζουμε πως ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να εφαρμόσει το δικό του παιχνίδι όμως και εμείς θα επιχειρήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, όταν χάσεις την συγκέντρωση σου τότε θα σε τιμωρήσει. Ο αγωνιστικός χώρος είναι μικρός και μπορεί να σου βγάλει φάση από το πουθενά και για αυτόν τον λόγο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 ή 120 λεπτά ώστε η ομάδα να είναι συγκεντρωμένη με την ποιότητα που διαθέτουμε. Είναι μονά παιχνίδια και αυτό που μετράει είναι».

Για το ότι ο Απόλλωνας θα τεθεί αντιμέτωπος με πρώην παίκτες του: Ήμουν συμπαίκτης με τον Γιώργο Σίμο στην ΑΕΚ. Πριν το ποδόσφαιρο υπάρχουν φιλίες αλλά την ώρα του αγώνα κάθε ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη».

Ζοάο Πέδρο: «Περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, είμαστε προετοιμασμένοι ξέρουμε τις δυσκολίες αλλά και το τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ