ΖΙΒΑΝΑΡΗΣ για ΟΛΑ! (VIDEO)
ΑΠΟΕΛ

ΖΙΒΑΝΑΡΗΣ για ΟΛΑ! (VIDEO)

Είπε πολλά και σημαντικά στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet ο νέος πρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ Κυριάκος Ζιβανάρης.

Για τη νέα προσπάθεια στο σωματείο: «Θέλουμε 600 μέλη. Είναι ντροπή να είχαμε μόνο 53 μέλη. Θα έχουμε ελλειμματικό προϋπολογισμό φέτος, αλλά του χρόνου θα έχουμε πιο υψηλό. Θέλουμε σοβαρούς χορηγούς να μας στηρίξουν. Μπορεί σε κάποια αθλήματα να μην έχουμε σαν στόχο τον πρωταθλητισμό».

Για τις σχέσεις σωματείου-εταιρείας: «Πολλά μέλη του σωματείου πέρασαν από την εταιρεία. Έχουμε πολύ καλή σχέση με την διοίκηση Πετρίδη, βάζουμε κοινούς στόχους και αλληλοβοηθιόμαστε σε πολλούς τομείς. Εξαρτόμαστε σαν σωματείο από την εταιρεία, αφού αν το ΑΠΟΕΛ περάσει σε ομίλους, τότε θα πάρουμε περισσότερα χρήματα».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε τους οπαδούς μας μαζί μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους έχουμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια, να αναδιοργανώσουμε τις Ακαδημίες. Ήμουν τώρα στις ακαδημίες της κολύμβησης και του πόλο. Ήταν εξαιρετικό το κλίμα που συνάντησα. Αυτό το κλίμα θέλουμε να μεταφέρουμε. Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις καλές ακαδημίες, αλλά θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές».

Γι’ αυτά που έγιναν στις εκλογές με την διαγραφή μελών: «Ένιωσα προσβεβλημένος που ήμουν διαγραμμένος από μέλος του ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε να εγγράψουμε περισσότερα μέλη. Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια. Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Έχουμε μια ιστορία, την οποία πρέπει να σεβαστούμε».

Για το οικονομικό κομμάτι: «Υπάρχουν ποσά, τα οποία πρέπει να εξοφληθούν. Δεν είναι ευκαταφρόνητα αυτά, προσπαθούμε για να γίνουν διακανονισμοί για να εγγραφούν κάποιοι καλαθοσφαιριστές. Δεν ξέρω το ποσό ακόμα, αλλά δεν είναι τεράστιο. Οι λογαριασμοί του ΑΠΟΕΛ είναι κλειστοί, για την ώρα».

Για το Μουσείο ΑΠΟΕΛ: «Το μουσείο του ΑΠΟΕΛ είναι ένα στολίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για να γίνει πραγματικότητα. Το ισόγειο, δεν αρμόζει στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Θα προσπαθήσουμε να το ανακαινίσουμε, αλλά χρειαζόμαστε βοήθεια. Θα δούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε τους χώρους του σωματείου μας».

Για την παραχώρηση των μετοχών του: «Έχω παραχωρήσει μετοχές δικές μου στο σωματείο. Έστειλα ξεκάθαρο μήνυμα τότε. Ήθελα το σωματείο να έχει περιουσιακό στοιχείο και να παίξει το ρόλο του».

Για το καλαθοσφαιρικό τμήμα: «Χρόνο δεν έχουμε. Με τη βοήθεια του κ. Πάλμα, με συντονισμένες προσπάθειες, έχουμε προχωρήσει στην πρόσληψη του κύριου Φραγκιά. Ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας μέχρι το Σαββατοκύριακο και να υπογράψουμε συμβόλαιο μαζί του».

Για το ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ: «Έχει την πείρα η διοίκηση Πετρίδη για να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις. Ξέρω τον Ουζουνίδη και θέλει πολύ να πετύχει. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Θα είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Όλες είναι καλές ομάδες. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Ιδίως το ΑΠΟΕΛ».

Related posts