Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«Θα ανακοινώσουμε 4-5 ποδοσφαιριστές»
Α' Κατηγορία

«Θα ανακοινώσουμε 4-5 ποδοσφαιριστές»

Ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος μίλησε στον Super Sport fm 104.0

Αναλυτικά.

Δεν άρχισε καλά το πρωτάθλημα ο Ερμής: «Δεν ήταν τόσο η ήττα από τον Απόλλωνα, γενικά δεν μας ικανοποίησε η ομάδα. Κάναμε τις αλλαγές για να γίνουμε καλύτεροι»

Δεν είδατε κάτι από τα φιλικά; «Δεν μπορούμε χωρίς να βλέπουμε να παίρνουμε αποφάσεις. Όταν είδαμε ότι δεν μπορούμε με αυτή την ομάδα να φτάσουμε στους στόχους μας κάναμε τι αλλαγές».

Για την αντικατάσταση του Νίκου Παναγιώτου: Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είτε σου βγαίνει, είτε δεν σου βγαίνει. Δεν θα πω εγώ αν είναι καλός προπονητής ή όχι απλά το σύνολο που έχτισε δεν ήταν καλό»

Έφυγε και ο Σάββας Σάββα: «Έδωσα ένα μπάτζετ και αυτοί αποφάσιζαν για τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι ο Νίκος που φταίει. Φέραμε παίκτες από μακρινές χώρες που ήταν ανέτοιμοι και φάνηκε ότι ήθελαν χρόνο».

Για τους παίκτες που θα πάρετε: «Θα ανακοινώσουμε εντός των ημερών 4-5 ποδοσφαιριστές που είναι στην Κύπρο και κάνουν προπονήσεις. Ο ένας έπαιζε πριν κάποια χρόνια στην Πάφο. Ήταν λίγο ψηλό το κασέ του, αλλά τα βρήκαμε. Είναι αριστεροπόδαρος στόπερ»

Για την απόφαση να πάρετε το Νίκο Ανδρονίκου: «Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός προπονητής ο Νίκος. Απλά αυτός και ο συνεργάτης του ο Σάββας Σάββα μας έδωσαν υποσχέσεις αλλά δεν τις είδαμε. Αν μας έδειχνε η ομάδα κάτι καλύτερο θα τους δίναμε πίστωσε χρόνου. Ο Νίκος Ανδρονίκου είναι και γυμναστής και αυτό ήταν και ένα συν για να τον επιλέξουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ