Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«Είχα πει στα παιδιά θα σας βγάλω μια φωτογραφία για να θυμάμαι…»
Social Media Sports

«Είχα πει στα παιδιά θα σας βγάλω μια φωτογραφία για να θυμάμαι…»

Μήνυμα στα social media από τον πρώην γενικό διευθυντή στρατηγικού σχεδιασμού της Ομόνοιας Νίκο Χαραλαμπίδη…
OMONOIA FC Football Academy

17 Σεπτεμβρίου 2018 , Προπονητικό Κέντρο Ηλίας Πούλλος. Είχα πει στα παιδιά θα σας βγάλω μια φωτογραφία για να θυμάμαι από που αρχίσατε την ποδοσφαιρική επαγγελματική σας καριέρα γιατί η ζωή είναι αναμνήσεις!

Τρία βασικά μέλη της U15 που κατέκτησε την αγωνιστική χρονιά 2017-2018 το Πρωτάθλημα αήττητη , από αριστερά ο Αντόνιο Φώτη, αμυντικός μέσος, που ακόμη δεν έκλεισε τα 17 του χρόνια και αγωνίζεται στην U19 της Άιντραχτ, ο Άγγελος Ζευκή, επιθετικός, που άρχισε και αυτός φέτος να κάνει τα πρώτα του βήματα στην πρώτη ομάδα της Ομόνοιας Λευκωσίας και ο Λοίζος Λοίζου , winger, που χθες βράδυ έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής , μόλις 17 ετών και κάτι μέρες που αγωνίστηκε σε αγώνα της Εθνικής Κύπρου. Λείπει ο τέταρτος της παρέας ο Γιώργος Ποντικός που και αυτός βρίσκεται στην Γερμανία και αγωνίζεται στην U19 της Άιντραχτ.

Κάποιος, που χαϊδευτικά όλοι εμείς οι υπόλοιποι τα αποκαλούσαμε τα μωρά του, πριν κάποια χρόνια πίστεψε σε αυτούς τους νεαρούς , τους έμαθε τα βασικά της μπάλας και μετέπειτα μέσα από
την διαδικασία και μεθοδολογία ανάπτυξης των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας τους δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξουν την προοπτική που φαινόταν πως είχαν.

Παρότι μικρός ο τόπος μας ταλέντο υπάρχει άφθονο φθάνει να υπάρχει η σωστή διαδικασία ανάπτυξης, αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας της ομάδας , να έχουν την νοοτροπία που χρειάζεται , να τους δοθεί η ευκαιρία , να αρπάξουν την ευκαιρία και προσγειωμένα με σκληρή δουλειά να μπορέσουν να αναπτυχθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό , να κάνουν την καριέρα που οι ίδιοι επιθυμούν και τόσο πολύ θέλουν και να τους χαίρεται ο κόσμος στα γήπεδα!

Να τους ευχηθώ και πάλι ότι καλύτερο και να ξέρετε πως τώρα σας παρακολουθεί από κοντά πολύ περισσότερος κόσμος. Δουλειά , δουλειά και μόνο δουλειά!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ