Η άδικη κατηγορία για κλοπή σε διάσημο κατάστημα! (VIDEOS)
ΑΠΟΕΛ

Η άδικη κατηγορία για κλοπή σε διάσημο κατάστημα! (VIDEOS)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Τον Σεπτέμβριο του 2019 ο Ντιομερσί Ντονγκαλά κατηγορήθηκε άδικα για κλοπή από γνωστό κατάστημα ρούχων ένδυσης στο Βέλγιο.

Δύο αστυνομικοί τον σταμάτησαν ενώ ψώνιζε γιατί η υπεύθυνη του καταστήματος κατήγγειλε ότι έκλεψε τα ρούχα που είχε στην κατοχή του.

Ο Κογκολέζος εξτρέμ  της Γκενκ είχε δημοσιεύσει στα social media την… εμπειρία του. «Πλήρωσα για τα πράγματα που πήρα και τώρα δύο αστυνομικοί με σταμάτησαν γιατί υποτίθεται έκλεψα κάτι. Έψαξαν την τσάντα μου επειδή μια γυναίκα κάλεσε την αστυνομία», ανέφερε στο video….

«Η ταμίας είπε ότι βρήκαν σκισμένες ταμπέλες ρούχων παντού μέσα στο κατάστημα. Και τους απάντησα: Δηλαδή βρήκατε τις ταμπέλες και κατηγορείτε εμένα; Η αστυνομία υποστήριξε ότι η καταγγελία έλεγε έναν μαύρο άνδρα με άφρο μαλλιά και πλεξούδες. Οπότε κι εγώ της είπα ότι μας βάζει ταμπέλες και μάλιστα χωρίς να με δει με κατηγόρησε! Δεν φταίω καν την αστυνομία, αν και ήταν λίγο υπερβολικοί στην αρχή, αυτοί έκαναν την δουλειά τους. Η γυναίκα από το κατάστημα όμως είναι δημιουργός σκανδάλου».

O ίδιος τόνισε ότι το περιστατικό δεν έγινε λόγω ρατσισμού με τους φίλους του Ντονγκαλά να του επισημαίνουν ότι μόνο αυτός ήταν ο λόγος…

 

Related posts