Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Ούτε που ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ποιοι έπαιζαν στα Πυργά!
Α' Κατηγορία

Ούτε που ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ποιοι έπαιζαν στα Πυργά!

Την σεζόν 200/11 η ομάδα των Πυργών έφτασε στον τελικό του παγκύπριου πρωταθλήματος έχοντας στο ρόστερ ποδοσφαιρστές που αργότερα αγωνίστηκαν στην Α’ κατηγορία…

Φάνος Κατελάρης (Ομόνοια, Αλκή, Ολυμπιακό, ΖΤΕ), τα αδέρφια Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος (ΑΕΚ) και Ραφαήλ (ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Αναγέννηση, Ονήσιλο) ήταν στο ρόστερ των Πυργών.

«Πίσω στο 2011 θα πάει η ομάδα μας καθώς αυτές οι 2 φωτογραφίες ξυπνούν αναμνήσεις και μας κάνουν να θυμόμαστε τις ανεπανάληπτες στιγμές που ζήσαμε την χρόνια εκείνη όταν η εφηβική μας ομάδα σάρωσε τα πάντα στο διάβα της. Την σεζόν 2010-2011 Η Α.Ε.ΠΥΡΓΩΝ junior έκανε μια φανταστική πορεία που θα είναι πάντα χαραγμένη στις μνήμες όλων μας και που έχει γραφτεί στην ιστορία. Κατακτήσαμε 2 τίτλους την χρόνια εκείνη με τον πρώτο να είναι το πρωτάθλημα και ακολούθως το Πρωταθλητριών κάτι που μας έδωσε το δικαίωμα να συμμετάσχουμε για πρώτη φορά στο Παγκύπριο τουρνουά. Πηγαίνοντας στο Παγκύπριο τουρνουά ο στόχος της ομάδας μας ήταν να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στην διοργάνωση, αλλά οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές κατέθεσαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο, κοίταξαν στα μάτια κάθε αντίπαλο και έφτασαν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Ένας τελικός που μας βρήκε χαμένους αλλά γεμάτους περηφάνια για όσα πέτυχαν τα νεαρά μας παιδιά. Έχουν περάσει 9 χρόνια από τότε όμως το θυμόμαστε λες και ήταν χθες.

Προπονητής της ομάδας μας ήταν ο Μανώλης Μιχαήλ και οι νεαροί ποδοσφαιριστές εκείνης της ξεχωριστής πορείας οι ακόλουθοι:

1. Αντρέας Αναστασίου
2. Νικόλας Νικολάου
3. Ραφαήλ Αναστασίου
4. Αντρέας Αναστασίου
5. Τάσος Αναστασίου
6. Χρίστος Μιχαήλ
7. Σταύρος Μιχαήλ
8. Μιχάλης Μενελάου
9. Σταύρος Συμεου
10. Χρίστος Κυνηγός
11. Χριστός Νικολάου
12. Κωνσταντίνος Αναστασίου
13. Μαρίνος Αριστείδου
14. Αντρέας Σταύρου
15. Φάνος Κατελάρης
16. Αντρέας Μιχαήλ
17. Χριστόφορος Μιχαήλ
18. Μανώλης Μανώλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ