Μπαρτσελόνα: Η 6άδα που ξεφορτώνεται για Μαρτίνες-Πιάνιτς!
Ισπανία

Μπαρτσελόνα: Η 6άδα που ξεφορτώνεται για Μαρτίνες-Πιάνιτς!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Στην Μπαρτσελόνα θέλουν να πάρουν τους Λαουτάρο Μαρτίνες – Μίραλεμ Πιάνιτς και εμφανίζονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν 6 παίκτες.

 

Μπαρτσελόνα: Η 6άδα που ξεφορτώνεται για Μαρτίνες-Πιάνιτς!

Δεν είναι κρυφό πως στην Μπαρτσελόνα θέλουν να φέρουν αυτό το καλοκαίρι τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Μίραλεμ Πιάνιτς.

Μάλιστα, για τον πρώτο θα χρειαστούν πολλά – πολλά εκατομμύρια ευρώ μιας κι η ρήτρα του ανέρχεται στα 111.000.000 ευρώ κι από την Ίντερ μάλλον δεν είναι διατεθειμένοι να τον δώσουν με λιγότερα.

Η Mundo Deportivo, υποστηρίζει μάλιστα πως οι Καταλανοί έχουν σκοπό να ξεφορτωθούν έξι παίκτες από το ρόστερ τους έτσι ώστε να κάνουν χώρο στο διαθέσιμο μπάτζετ τους.

Οι Αρτούρο Βιδάλ, Νέλσον Σεμέδο, Τοντιμπό, Ζούνιορ Φίρπο, Ραφίνια και Μούσα Βαγκέ είναι η 6άδα που αναμένεται να πουληθεί σε λίγους μήνες, όπως υποστηρίζει το εν λόγω δημοσίευμα.

Βιδάλ – Σεμέδο: Δημοσιεύματα θέλουν και τους δύο να είναι στο… μάτι του Κόντε για την Ίντερ, ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν και στο τραπέζι ως ανταλλάγματα για τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Τοντιμπό: Η Σάλκε έχει δείξει να θέλει τον νεαρό αμυντικό αλλά δεν είναι πρόθυμη να πληρώσει 22.000.000 λίρες. Από την άλλη, η Εβερτον έχει καλές σχέσεις με την Μπάρτσα, μετά τις κινήσεις με τους Ντι και Αντρέ Γκόμες.

Ραφίνια-Βαγκέ: Είναι κι οι δύο δανεικοί σε Θέλτα και Νις και δεν αποκλείεται να πάρουν μόνιμη μεταγραφή.

Φίρπο: Πήγε στην ομάδα πέρυσι αλλά με ένα ποσό της τάξης των 25.000.000 λιρών, ο σύλλογος τον αφήνει να φύγει.

 

Related posts