«Χρειάζονται περίπου 18 μήνες …»
Α' Κατηγορία

«Χρειάζονται περίπου 18 μήνες …»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Για τις προσφορές του έργου που αφορά τη συντήρηση και αναβάθμιση των κερκίδων και του στεγάστρου του Τσιρείου σταδίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος του ΓΣΟ, Άκης Λάμπρου.

Αναλυτικά:

Για τα έργα στο Τσίρειο: «Η υποβολή τον προσφορών λήγει στις 3 Ιουλίου. Θα γίνει αξιολόγηση των προσφορών και θα υποβληθούν στο διοικητικό συμβούλιο για έγκριση. Μέχρι τέλος Ιουλίου υπολογίζουμε να κατοχυρώσουμε την προσφορά. Την αποπεράτωση την προβλέπουμε κάπου στους 18 μήνες».

Για το τι περιλαμβάνουν τα έργα:«Περιλαμβάνει τη συντήρηση και αναβάθμιση των κερκίδων και την αλλαγή όλων των καθισμάτων. Θα αναβαθμιστούν τα αποδυτήρια και το γυμναστήριο. Το στέγαστρο θα συντηρηθεί. Θα χρειαστούν αλλαγές των διαφόρων καλωδιώσεων».

Για τον φωτισμό: «Έχουν γίνει σχέδια για την αναβάθμιση του φωτισμού στα επίπεδα της UEFA και τα σχέδια έχουν γίνει από την ΑΗΚ. Η αναβάθμιση δεν μπορεί να γίνει με τους υφιστάμενους πυλώνες λόγω αποστάσεων. Τα σχέδια προβλέπουν την τοποθέτηση νέων λαμπτήρων περιμετρικά επί του στεγάστρου. Ο φωτισμός δεν βρίσκεται μέσα στο σχέδιο».

Για τα βοηθητικά γήπεδα: «Όσο καιρό έχουν έδρα τους το Τσίρειο, έχουν δωρεάν και τη χρήση των βοηθητικών γηπέδων. Δεν έχουμε έρθει σε συζητήσεις με τις ομάδες. Θα συζητήσουμε τις προτάσεις των ομάδων και δεν νομίζω να σχίσουμε τα δεφτέρια μας».

Για τα κλιματιστικά στα αποδυτήρια: «Τα κλιματιστικά λειτουργούν πλήρως. Είχαν γίνει έργα αναβάθμισης σύμφωνα με προδιαγραφές της UEFA στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων και των διαιτητών. Η αναβάθμιση είχε στοιχίσει 70 χιλιάδες λίρες. Αν πήγαν και δεν άναψαν τα κλιματιστικά, δεν ευθυνόμαστε εμείς».

Αν θα αγωνίζεται στο Τσίρειο η Καρμιώτισσα: «Δεν έχει υποβάλει οποιοδήποτε αίτημα».

Related posts