Μαλντίνι: «Θα δουλεύω μόνο για τη Μίλαν»
Ιταλία

Μαλντίνι: «Θα δουλεύω μόνο για τη Μίλαν»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Δήλωση αιώνιας πίστης στη Μίλαν και από τεχνικό πόστο έκανε ο Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος μεταξύ άλλων χαρακτήρισε καταστροφή για τη Serie A το ενδεχόμενο να μην επαναρχίσει.

 

Μαλντίνι: «Θα δουλεύω μόνο για τη Μίλαν»

 

Η θέση του στη διεύθυνση ποδοσφαίρου της Μίλαν κλονίστηκε, μετά την αποπομπή του Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, με τον οποίο διατηρούσε στενές σχέσεις. Αυτό, όμως, δεν πτοεί τον Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος παραμένει στο διοικητικό του πόστο και εξέφρασε ότι ακόμα κι αν οι Ροσονέρι τον διώξουν, αυτό θα είναι και το τέλος στο τρέχον κεφάλαιο της καριέρας του.

«Θα δουλέψω ως διευθυντής μόνο στη Μίλαν, για κανέναν άλλον σύλλογο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εμβληματικός Καπιτάνο της Μίλαν σε live στο Instagram με τον Φιλίπο Ιντσάγκι, όπου μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και στο ενδεχόμενο επανέναρξης της Serie A, που είναι μονόδρομος:

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αλλά το να μην συνεχιστεί η σεζόν θα είναι καταστροφή από κάθε οπτική. Η Γαλλία έκανε λάθος που σταμάτησε το ποδόσφαιρο απευθείας, αλλά κι εμείς θα δεχτούμε το όποιο πόρισμα της κυβέρνησης».

Related posts