Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«Χωρίς να ριψοκινδυνέψουμε την υγειά των ποδοσφαιριστών μας…»
Α' Κατηγορία

«Χωρίς να ριψοκινδυνέψουμε την υγειά των ποδοσφαιριστών μας…»

Διαβάστε το μήνυμα του προπονητή και πρώην βουλευτή και προπονητή Ανδρέα Μουσκάλλη.

Αναλυτικά:

Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους .Την μέρα αυτή, την μέρα της Ανάστασης και της Αγάπης την αφιερώνουμε σε όλους τους επιστήμονες μας , τους ιατρούς , τους νοσηλευτές , το παραϊατρικό προσωπικό, σε όλους τους λειτουργούς υγείας, και όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια για προστασία της δημόσιας υγείας, αντιμετωπίζοντας ένα μεγάλο και επικίνδυνο αντίπαλο , τον κορωνοϊό.

Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους τους προπονητές και τους συνεργάτες τους στους αθλητές, στις διοικήσεις των συλλόγων μας, στους διαιτητές, στους φιλάθλους και σε όλους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και το ακολουθούν.

Το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο ελκύει, μαγεύει και σαγηνεύει εκατομμύρια ανθρώπους
Νέους και νέες, γέρους, παιδιά, πλούσιους, φτωχούς, διάσημους και άσημους, επωνύμους και ανώνυμους ………..
Η επιρροή του τεράστια. Η ψυχολογική και εκπαιδευτική του Αξία ανεπανάληπτη.

Το ποδόσφαιρο λειτουργεί ως εργαλείο ατομικής και συλλογικής ψυχολογικής ανάτασης και ανύψωσης του ηθικού του λαού. Το ποδόσφαιρο ως κοινωνική Αξία δίνει στους ανθρώπους , χαρά, ικανοποίηση, ελπίδα, όραμα .
Η παρατεταμένη απουσία του από το κοινωνικό γίγνεσθαι , δημιουργεί προβλήματα κοινωνικά, ψυχολογικά. Η ταύτιση με αυτό δημιουργεί ευχάριστη εξάρτηση ταυτόχρονα δε διαπαιδαγωγεί και σηματοδοτεί.

Σ’ αυτές τις κρίσιμες για την πατρίδα μας στιγμές, δυστυχώς υπάρχουν πολύ πυκνά τέτοιες , χρειάζεται από όλους μας η επίδειξη σύνεσης, υπευθυνότητας, σοβαρότητας αλληλεγγύης και αυστηρής πειθαρχίας. Η συμπόρευση όλων με τις οδηγίες των επιστημόνων μας και της ομάδας τους , θα ελαχιστοποιήσει τον χρόνο της δοκιμασίας μας , νικώντας τον επικίνδυνο αντίπαλο που λέγεται κορωνοϊός. Σύντομα δε όλοι μας να απολαύσουμε το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο . Χωρίς να ριψοκινδυνέψουμε την υγειά των ποδοσφαιριστών μας , των προπονητών και των συνεργατών τους, των διοικήσεων των διαιτητών και όλων των άλλων εμπλεκομένων.

Προτεραιότητα όλων είναι η ατομική και συλλογική υγιεινή και η πειθαρχημένη υπακοή στις υποδείξεις των υπευθύνων επιστημόνων μας και του Υπουργείου Υγείας. Αναγκαιότητα είναι η επανέναρξη των ποδοσφαιρικών μας πρωταθλημάτων, τα οποία θα λειτουργήσουν ως βάλσαμο στις πληγές μας , και ως καταλύτες της μοναξιάς, της ψυχολογικής μιζέριας και της πιθανής κατάθλιψης .

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ……….Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ……..ΥΠΟΜΟΝΗ , ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ , ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΠΕΙΣΜΑ , ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά

Με φιλία και Ανθρωπιά
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΣΚΑΛΛΗΣ
Προπονητής Ποδοσφαίρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ