Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Έξι χρόνια χωρίς τον Τάσο Μητσόπουλο…
Α' Κατηγορία

Έξι χρόνια χωρίς τον Τάσο Μητσόπουλο…

Έξι χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα (22/03) από τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην ΥΠΣΚΕ και πρώην ΥΠΑΜ, Τάσου Μητσόπουλου.

Διαβάστε επίσης: Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Τάσο Μητσόπουλο…

Πέντε χρόνια χωρίς τον Τάσο Μητσόπουλο…

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν ξεχνά τον Τάσο Μητσόπουλο

Ο Τάσος Μητσόπουλος παρά το δυνατό του κομματικό βιογραφικό ήταν αποδεκτός από όλους τους χώρους και άφησε πίσω του γερές παρακαταθήκες πολιτικής ηθικής για τις μέλλουσες γεννεές πολιτευόμενων προσώπων.

Σε ό,τι αφορά τον αθλητικό τομέα, ήταν υποστηρικτής της ΑΕΚ Λάρνακας και της Ομόνοιας Αραδίππου.

Αιωνία η μνήνη… 

Αναλυτικά όσοι τον θυμούνται:

***Ανανεώνεται***

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

«Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον αδόκητο θάνατο του κορυφαίου στελέχους του Δημοκρατικού Συναγερμού, Τάσου Μητσόπουλου.

Ο Τάσος Μητσόπουλος υπήρξε μια προσωπικότητα πολλαπλών αρετών, για τις οποίες ακόμη και σήμερα μιλούν με σεβασμό όλοι εκείνοι που είχαν την τύχη να τον γνωρίζουν. Αρετές που ο ίδιος εξωτερίκευε τόσο στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή όσο και στη συναναστροφή του με τον κόσμο. Γεγονός που τον κατέστησε αγαπητό ως πολιτικό και με αποτέλεσμα η ιδιαίτερη αυτή σχέση που είχε ο ίδιος κτίσει με τους «ανθρώπους, να παραμένει ζωντανή μέχρι σήμερα.

Ο Τάσος Μητσόπουλος υπηρέτησε με αξιοπρέπεια, ταπεινότητα και συνέπεια την πολιτική, μπολιάζοντάς την ηθικά αλλά και στην πράξη με τα προτερήματα που ο ίδιος έφερε και τα οποία είχε και έχει ανάγκη η κοινωνία. Όντας ο ίδιος βαθιά ουμανιστής, πνευματικός και με ευαισθησία για τα κοινωνικά θέματα, έθετε πρώτα του τον εαυτό του ως άνθρωπο στην υπηρεσία της πολιτικής, πριν από την κάθε άλλη ιδιότητα.

Ευπατρίδης, γέφυρα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο, υπηρέτησε τις αξίες και τις πολιτικές του Δημοκρατικού Συναγερμού. Διετέλεσε Βουλευτής Λάρνακας από 2006 μέχρι το 2013, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της παράταξης, Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων από την 1η Μάρτιου 2013 μέχρι την 14η Μαρτίου 2014 και Υπουργός Άμυνας από την 14η Μαρτίου 2014 μέχρι την 22α Μαρτίου 2014.

Ο Τάσος Μητσόπουλος πορεύτηκε με βάση τις αρχές με τις οποίες γαλουχήθηκε, εξού και τόσο ο ίδιος όσο και το έργο του, αναγνωρίζονται και από φίλους και από πολιτικούς αντιπάλους.

Για εμάς στον Δημοκρατικό Συναγερμό, η απώλεια και το κενό που αυτή άφησε παραμένει μεγάλο. Μας λείπει σήμερα ως φίλος, ως πολιτικός, ως πατριώτης.

Αιωνία η μνήμη σου, Τάσο μας».

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΗΜΗΤΡΗ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΤΑΟΥΞΙΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΤΘΑΙΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΕΛΕΝΑ ΠΑΤΣΙΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΤΙΧΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΑΤΑΛΙΩΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΦΕΤΖΗ

ΣΑΒΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΑ

ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΝΤΡΗ ΒΑΡΔΑΚΗ

ΔΡ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΞΕΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ