Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Υπουργός Δικαιοσύνης: «Η κατάσταση είναι σοβαρή-Όχι μαγκιές και ανυπακοές»
ΠτΔ – Τελετή διαβεβαίωσης νέου Υπουργού Δικαιοσύνης Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης παρίσταται στην τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως. // PoR – Swearing in ceremony of the new Minister of Justice Presidential Palace, Lefkosia, Cyprus The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, attends the swearing in ceremony of the new Minister of Justice and Public Order.
Futsal

Υπουργός Δικαιοσύνης: «Η κατάσταση είναι σοβαρή-Όχι μαγκιές και ανυπακοές»

«Δεν σηκώνει μαγκιές, ούτε σηκώνει να αγνοούμε τα διατάγματα που εκδίδονται», διαμηνύει ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιώργος Σαββίδης, σημειώνοντας ότι «είναι υποχρέωση όλων μας να ακολουθούμε τις οδηγίες για να βοηθήσουμε στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού».

Σημείωσε ακόμη ότι:

«Μέχρι σήμερα, η Αστυνομία έχει διενεργήσει 6201 ελέγχους για συμμόρφωση με τα διατάγματα που έχει εκδώσει το Υπουργείο Υγείας και έχουν γίνει 12 καταγγελίες. Παραβίαση των διαταγμάτων του Υπουργού Υγείας επιφέρει και ποινή φυλάκισης και πρόστιμο. Ο σκοπός δεν είναι να τιμωρήσουμε όμως πρώτιστη υποχρέωσή μας είναι να προστατεύσουμε την κοινωνία. Γι’ αυτό καλώ όλο τον κόσμο να συμμορφωθεί πλήρως με τα διατάγματα, να μένουμε σπίτι και να βοηθήσουμε όλοι ώστε να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού».

Το πρωί του Σαββάτου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης επισκέφθηκε τη Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού όπου ενημερώθηκε για τους ελέγχους που διενεργούνται για την τήρηση των σχετικών διαταγμάτων που εκδόθηκαν από τον Υπουργό Υγείας, δυνάμει του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ