Οργανωμένοι Απόλλωνα: «Απαιτούμε από τους παίκτες…»
Fans

Οργανωμένοι Απόλλωνα: «Απαιτούμε από τους παίκτες…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλωνα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για τα «play-offs» του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Αρχικά θα θέλαμε ως ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ να στείλουμε ένα μεγάλο μήνυμα στήριξης στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ οι οποίοι ξημεροβραδιάζονται στα σύνορα του Έβρου στην προσπάθεια τους να σταματήσουν καθε κύμα μεταναστών που προσπαθεί να μπει παράνομα στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα τα αδέρφια μας στα Δυτικά Προάστια οργανώνουν εκστρατεία συλλογής τροφίμων ως ελάχιστη βοήθεια στους λεβέντες που προσέχουν τα ελληνικά εδάφη. Καλούμε όσους μπορούν να συνεισφέρουν όπως ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμα μας απο σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 8 Μαρτίου στο οίκημα τον Δυτικών Προαστίων στον Ύψωνα. Για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες και στα δικά μας εδάφη,αυτό που έχουμε να πούμε και το τονίζουμε είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Στα αγωνιστικά τώρα, την Κυριακή η ομάδα ξεκινά με ένα μεγάλο ντέρμπι στην έναρξη τον play-off με τους… εκ λευκωσίας. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τους ποδοσφαιριστές μας όπως μπουν στο γήπεδο με λύσσα και πάθος και να δώσουν το 100% του εαυτού τους ματώνοντας την φανέλα και το ιερό έμβλημα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. ΜΑΓΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Όλοι μαζί ενωμένοι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος επειδή έτσι μάθαμε από παιδιά. Πορωνόμαστε και ξεσηκωνόμαστε σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης όπου υπάρχει ΑΠΟΛΛΩΝ. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά τίποτα δεν μας σταματά αδέρφια, είναι καιρός κάποιοι να ξυπνήσουν και να θυμηθούν ποια ομάδα αγάπησαν και υποστηρίζουν. Εμείς δεν ήμασταν, ούτε είμαστε, ούτε θα γίνουμε του καναπέ.

Στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ θα προηγηθούν τρελαμένα pre-game ξεκινώντας από την Παρασκευή και με αποκορύφωμα την μέρα του παιχνιδιού όπου τα μαγκάλια θα αρχίσουν από νωρίς και την πόλη να ξαναχορεύει στους ρυθμούς της ΘΥΡΑ ΕΝΑ. Στηρίζουμε όλοι τους συνδέσμους μας έμπρακτα! Όλοι κοντά, όλοι Ένα.

Υ.Γ: Δημοσιογραφ… φέρτε τα μίλια σας. Παρακολουθούμε εδώ και καιρό τις παπαριές που γράφεται και δεν θα σας βγει σε καλό, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!
Υ.Γ.: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τους παίκτες να παίξουν την μπάλα της ζωής τους γιατί οι δικαιολογίες μας τελείωσαν. ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΕΧΡΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982».

Related posts