Ομάρ: Ο πρώτος λόγος στον Ολυμπιακό και η νέα συνάντηση!
Ελλάδα

Ομάρ: Ο πρώτος λόγος στον Ολυμπιακό και η νέα συνάντηση!

Ομάρ: Ο πρώτος λόγος στον Ολυμπιακό και η νέα συνάντηση!

 

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Ολυμπιακός δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους… λέξη για το συμβόλαιο του παίκτη. Το συναισθηματικό δέσιμο του Νορβηγού και η νέα συνάντηση!

 

Είναι σαφές πως ο Νορβηγός μπακ δεν τα έχει βρει ακόμα οριστικά με τον Ολυμπιακό για το καινούριο του συμβόλαιο. Όμως δεν είναι αληθείς οι πληροφορίες που μεταφέρθηκαν από την Τουρκία που τον εμφάνιζαν να ζητάει μέχρι και 1.2 και πλέον εκατ. ευρώ, ούτε ότι έχει αρνηθεί κατηγορηματικά να υπογράψει νέο deal.

Ο αρχηγός της Εθνικής Νορβηγίας εξάλλου έχει μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο και σε δηλώσεις του στο εξωτερικό είχε πει ότι ο Ολυμπιακός του έχει δώσει πολλά και έδειχνε πολύ περήφανος που φόρεσε και φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ομάρ και ο πειραϊκός σύλλογος θα κάτσουν ξανά στο τραπέζι για αυτήν την υπόθεση στο προσεχές διάστημα και ότι υπάρχει ακόμα χρόνος να αλλάξουν τα δεδομένα. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ως γνωστόν έχει ένα συμβόλαιο που εκπνέει το καλοκαίρι.

Ο διεθνής αμυντικός πάντως έχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και αρκετό από την Αγγλία αλλά και κρούσεις ακόμα και για τον Γενάρη. Όμως στο μυαλό του υπάρχει σε πρώτο πλάνο ο Ολυμπιακός, θέλοντας πρώτα να ξεκαθαρίσει το ζήτημα του συμβολαίου του και μετά να δει οτιδήποτε άλλο. Η συνέχεια σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον από την στιγμή που πρόκειται για παίκτη με παρουσία αρκετών ετών στο Λιμάνι και αρχηγό των Πειραιωτών.

 

Related posts