Θετική παρουσία σε κύπελλο και Ευρώπη, ατυχία στο πρωτάθλημα
Gaming

Θετική παρουσία σε κύπελλο και Ευρώπη, ατυχία στο πρωτάθλημα

Η Ομόνοια ενημερώνει για τα αποτελέσματα του τμήματος eSports.

Αναλυτικά:

”Τέσσερις αγώνες έδωσε αυτή την εβδομάδα η OMONOIA eSports στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει (πρωτάθλημα, κύπελλο, VPL EURO PROLEAGUE).

Στο πρωτάθλημα γνώρισε δύο ήττες από Piraeus E.F.C με 1-0 και από Άρη Θεσσαλονίκης με 0-1. Η εικόνα των δύο αγώνων αδικεί την ομάδα μας που δικαιούταν βαθμολογικό κέρδος με βάση την απόδοσή της. Τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα έφεραν το «τριφύλλι» στην 9η θέση και στους 17 βαθμούς με απολογισμό πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Στο κύπελλο, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλωνα και έφτασε στους τέσσερις βαθμούς, που την αφήνουν να ελπίζει για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στα του VPL EURO PROLEAGUE, οι «πράσινοι» έχασαν την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Η εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί της Horus, έφερε την ομάδα μας στους 7 βαθμούς μαζί με την Ιταλική ομάδα, που πήρε τελικά την δεύτερη προνομιούχα θέση στην ισοβαθμία. Στην πρώτη της συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης eSports, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε αξιόλογη παρουσία με δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες”.

Related posts