Ιχνηλασίες: Ένας στράικερ που ερωτεύτηκε τη πρώτη του ομάδα!
Α' Κατηγορία

Ιχνηλασίες: Ένας στράικερ που ερωτεύτηκε τη πρώτη του ομάδα!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Συνέχεια στις ιχνηλασίες με άλλο ένα μυστήριο. Η ηλικία των 32-33 ήταν η καλύτερη που μπορούσες να φέρεις στο παρελθόν έναν καλό επιθετικό σε ομάδα του νησιού μας, όποια θέση και αν καταλάμβανε στο βαθμολογικό πίνακα.

Σε αυτή τη κατηγορία ανήκει και η περίπτωση που θα αναλύσουμε παρακάτω… Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που τώρα αγγίζει τα… σαράντα, κατάγεται από χώρα που σάρωσε τα τελευταία χρόνια τους τίτλους σε Euro και World Cup, αλλά δε φόρεσε ποτέ τη φανέλα της, παρά την αξία του. Ο συγκεκριμένος «πάτησε» το πόδι του στο νησί μας το καλοκαίρι του 2012, προερχόμενος από μία ομάδα που μετέπειτα ανέβηκε στα «σαλόνια» της La Liga και συνεχίζει να βρίσκεται εκεί, μη έχοντας καλή πορεία τη φετινή περίοδο.

Ο πολύπειρος στράικερ έδωσε λύσεις στο επιθετικό «κομμάτι», τίμησε απεριόριστα τη φανέλα που φόρεσε, αφού σε μπόλικα ματς (59) μέσα σε δύο σεζόν (2012 – 2014) «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα (10) με διψήφιο νούμερο. Ο ίδιος ερωτεύτηκε την ομάδα και τους φιλάθλους της, αγαπήθηκε εξίσου, μιας και «σήκωσε» δύο τρόπαια στο πέρασμα του, ένα κύπελλο και ένα Super Cup.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, ο ίδιος έφυγε και ενώ «ακούγονταν» ότι θα γυρίσει στην πατρίδα του, μεταπήδησε σε άλλο σύνολο εντός Κύπρου, με το οποίο πραγματοποίησε μέτρια χρονιά (2014-2015) αφού σε 25 συμμετοχές βρήκε μόνο τρεις φορές δίχτυα, απογοητεύοντας τους φιλάθλους που περίμεναν περισσότερα, τα οποία ίσως να έπαιρναν από τον Ifeanyi Onyilo του Ερμή που είχε χαρακτηριστικά killer, ωστόσο αποχώρησε από τους «φτεροπόδαρους» μετά από σύντομο πέρασμα του.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, τη δεδομένη χρονική στιγμή παίζει ποδόσφαιρο, αφού δε λέει να κρεμάσει τα παπούτσια του. Η μπάλα ήταν και είναι ο έρωτας του, το ξέρουν καλά στην πατρίδα του, αλλά και εδώ!

Related posts