Έτοιμος να «πατήσει» το εκατοστάρι!

Όταν ήρθε στην Ανόρθωση πέρασε από μία γερή αμφισβήτηση από τους οπαδούς της ομάδας, ωστόσο γρήγορα απέδειξε πως δεν κατέβηκε στη Λάρνακα για να «κολλήσει» τα τελευταία του ένσημα και να κάνει αγγαρεία.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ από τη σεζόν (2017-2018) που φόρεσε τα χρώματα της «Κυρίας» δείχνει την κλάση του, βοηθώντας τους πάντες που είναι δίπλα του, να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις.

Ο ίδιος έχει αναλάβει το ρόλο του ηγέτη και τον έχει φέρει εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο, συνεχίζοντας το ποδόσφαιρο με την ίδια όρεξη.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε αρκετές (81) συμμετοχές με τη φανέλα της Ανόρθωσης και δε σκοπεύει να σταματήσει το κοντέρ, ενώ είναι δεδομένο πως τη φετινή χρονιά θα ξεπεράσει τις 100, αφού παίζει βασικός έχοντας δίπλα τον Βργκοτς που κάνει εξαιρετική δουλειά.

Να θυμίσουμε ότι ο «Σίφο» αποτελεί βασικό γρανάζι του φετινού συνόλου, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να μένει ήρεμος στον πάγκο του, όταν αγωνίζεται ο Κροάτης που έμαθε και στον Ντουγκλάο τις αξίες της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.

Ξεκάθαρο είναι πλέον, πως ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής είναι ένας και ονομάζεται Γκόρντον. Θέλει να πάρει τίτλους με τους «κυανόλευκους», θα τα καταφέρει;

Κυριάκος Αποστόλου