Αυτή η πεντάδα δε βγαίνει με… τίποτα!

Η Ομόνοια πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά και αυτό αποτυπώνεται μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς κυριαρχεί η ηρεμία στο «Ηλίας Πούλλος», ύστερα από αρκετό καιρό. Οι «πράσινοι» κατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας και δε σκοπεύουν να φύγουν από κει σύντομα!

Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει καταλήξει σε ένα βασικό «κορμό» που τραβά το… «κουπί» και πρόκειται να το τραβήξει και στη συνέχεια του «μαραθωνίου», ειδικότερα εάν δεν υπάρξουν τραυματισμοί. Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ αποτελεί την κολόνα στην επίθεση, ωστόσο ο πολύπειρος επιθετικός έχει χάσει μερικά λεπτά, αφού έπαιξε και ο Μίκου, ο οποίος απουσιάζει και «τρέχει» για να ορίσει την επιστροφή του.

Οι «πράσινοι» ύστερα από εννέα αγωνιστικές μετρούν πέντε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χάσει λεπτό και αυτοί προέρχονται από όλες τις γραμμές, πλην την επίθεσης και του τέρματος. Οι Λούφτνερ, Λανγκ και Λέζιακς είναι εκείνοι που «κρατούν» γερά την άμυνα, ενώ οι Τιάγκο και Γκόμεθ είναι τα «υδραυλικά» μυαλά του «τριφυλλιού» που προσπαθούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, αλλά και να σκοράρουν. Οι δύο μέσοι της ομάδας, φανερώνουν την ποιότητα που έχει η Ομόνοια εκεί και καλείται να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Κυριάκος Αποστόλου