Οι δυνατότητες υπάρχουν

Μπορεί ο Απόλλωνας έμεινε στο 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο η εμφάνιση της ομάδας δίνει αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα του Αυγουστή έδειξε πως διαθέτει την ποιότητα και την ομάδα για να πετύχει πολλά πράγματα φέτος. Στην ουσία πλήρωσε την αστοχία του στο χθεσινό παιχνίδι. Οι γαλάζιοι μπήκαν ορεξάτα στο γήπεδο και έψαξαν το γκολ το οποίο δεν ήρθε ποτέ, αφού ο Μπέλετς πραγματοποίησε σπουδαίες αποκρούσεις, ενώ δεν έφτανε αυτό δέχθηκε και το γκολ στο 54’.

Στην συνέχεια όμως η ομάδα της Λεμεσού αντέδρασε και πίεσε τον αντίπαλο της και στο 87’ κατάφερε να πετύχει το γκολ με τον Γκακπέ και έσωσε τουλάχιστον τον ένα βαθμό. Σαφώς και το αποτέλεσμα αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στον Απόλλωνα ο οποίος ναι μεν δεν έχασε αλλά από την άλλη μπορούσε να πάρει το τρίποντο το οποίο θα ήταν πολύ σημαντικό τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Όπως και να έχει η ομάδα του Αυγουστή κρατά τα θετικά και συνεχίζει. Φάνηκε πως οι γαλάζιοι μπορούν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους, βαθμολογικά δεδομένα αφού διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, φτάνει μέσα από τα επόμενα παιχνίδια να κτίσει ένα μεγάλο σερί και να καλύψει το χαμένο βαθμολογικό έδαφος.