Με σύμμαχο τη ψυχολογία

Ο Απόλλωνας προβληματίζεται για τη βαθμολογική του θέση στο πρωτάθλημα, ωστόσο, μόνο εκείνος μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα, ξεκινώντας από το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό.

Ο «μαραθώνιος» έχει δρόμο, άρα οι «κυανόλευκοι» εάν κάνουν ένα ντεμαράζ νικών μπορούν να μπουν στη διεκδίκηση του τίτλου, απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι το τρίποντο κόντρα στους εν δυνάμει πρωταθλητές που πηγαίνουν στο Τσίρειο με τον «αέρα» των περσινών κατορθωμάτων.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή γνωρίζει πως το παιχνίδι έχει ξεχωριστεί σημασία, διότι εάν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, οι προοπτικές του συνόλου αλλάζουν, ενώ σε διαφορετική περίπτωση τα δεδομένα μένουν στάσιμα και γίνεται σκληρή δουλειά στη διακοπή, αν και τέτοιο σενάριο δε θέλουν να σκέφτονται στο Κολόσσι.

Ο Απόλλωνας στην προσπάθεια να πάρει τους τρεις βαθμούς, θα έχει ως σύμμαχο την εξαιρετική ψυχολογία, που «έκτισε» κυρίως με την εμφάνιση μέσα στο «Τάσος Μάρκου» κόντρα στην Ένωση την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και τον κόσμο του, ο οποίος καλείται να δώσει δυναμικό παρών, στηρίζοντας τις προσπάθειες όσον εργάζονται για το καλό της ομάδας. Το ντέρμπι πάντα είναι σπουδαίο, ωστόσο, αυτή τη φορά οι Λεμεσιανοί «καίγονται» και πρέπει να φτάσουν στη νίκη!

Κυριάκος Αποστόλου