Παναγιώτα Παναγιώτου: «Οι άνθρωποι που τον ξέρουν, ξέρουν…»

Αντέδρασε έντονα η διοίκηση του Ερμή στα όσα έγιναν σήμερα στον αγώνα με την Αναγέννηση.

Τα σχόλια για το Νίκο Παναγιώτου και τις βρισιές και τις απειλές που έχει δεχθεί δεν άφησαν με σταυρωμένα τα χέρια ούτε και τη μια εκ των δίδυμων κόρων του, Παναγιώτα.

Ε εδώ που τα λέμε, ο Παναγιώτου τέλειωσε το ποδόσφαιρο το 2007, ενώ από το 2005 ήταν εκτός προσκηνίου καθώς έπαιξε σε Παναχαϊκή και Αγία Νάπα.

Μετά από δεκατέσσερα τόσα χρόνια ποιος είναι αυτός ο έξυπνος και τι ηλικία έχει για να κάνει αυτά που κάνει; Η μήπως δεν είναι καν σε ηλικία για να τον θυμάται στα γήπεδα; Ναι, ήταν αρχηγός της Ανόρθωσης και της Εθνικής και φυσιολογικά είχε εχθρούς, όμως στη συνέχεια ως προπονητής δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα και σε κανένα.

Και μη χειρότερα…

Αναλυτικά η ανάρτησή της στα ΜΚΔ:

«Πατέρα έχεις τον απόλυτο σεβασμό από κόσμο που σε ξέρει σαν άνθρωπο… για όλους τους άλλους που δεν σε ξέρουν και σε βρίζουν απλά επειδή είσαι αντίπαλος ένα έχω να πω….”απλά αντίπαλοι είναι που κάποια μέρα κάτι τους στέρησες” SO PROUD OF YOU!!! Νίκος Παναγιώτου

Patera exeis ton apolyto sevasmo apo kosmo pou se kserei san anthropo… gia olous tus allous pou den se kseroun kai se vrizoun apla epeidi eisai antipalos ena exw na pw….”apla antipaloi einai pou kapoia mera kati tus sterises” SO PROUD OF YOU!!! Nicos Panayiotou».