Ανδρέας Γκουγκουρής στο Balla: «Ο Μαλέκκος μπορεί να μας οδηγήσει στην άνοδο»

Ο ποδοσφαιριστής του ΘΟΪ Λακατάμιας Ανδρέας Γκουγκουρής μίλησε στο Balla για όλα όσα αφορούν την ομάδα του…

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα μας…

Για το ΘΟΪ…

«Εγώ φέτος ήρθα στο ΘΟΪ, με την διοίκηση να αλλάζει 2 εβδομάδες πριν να αρχίσει σεζόν, και αυτό δυσκόλεψε την διοίκηση να κάνει όλες τις κινήσεις που ήθελε. Οι στόχοι της ομάδας είναι ξεκάθαρα η άνοδος με το ρόστερ που υπάρχει. Είχαμε κάποια θέματα στα τελευταία παιχνίδια αφού είχαμε πρόβλημα στην αποτελεσματικότητα. Αλλάξαμε προπονητή και αυτό μας βοήθησε ψυχολογικά. Είχαμε καλή εικόνα κόντρα στον Χαλκάνορα και αυτό είναι πολύ θετικό αφού επανέφερε το θετικό κλίμα μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε. Υπάρχουν αρκετοί νεαροί στην ομάδα αλλά και πιο έμπειροι οι οποίοι τους βοηθούν.

Για μένα ήταν πρωτόγνωρο να μπω σε μια ομάδα με τόσους νεαρούς και εμείς είχαμε περισσότερη ευθύνη, επειδή θα πρέπει να τους βοηθήσουμε με τις εμπειρίες μας εμείς οι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Ενόψει του επόμενου αγώνα σαφώς και είναι η νίκη, για να δώσουμε συνεχεία στα νικηφόρα αποτελέσματα».

Για τον κόσμο…

«Σίγουρα χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας έτσι ώστε να μας δώσει ώθηση για να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο μας».

Για τον Κώστα Μαλέκκο…

«Έχει αρκετές εμπειρίες ως προπονητής αλλά και ως ποδοσφαιριστής, και αυτό πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ εμάς τους ποδοσφαιριστές για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε που είναι η άνοδος. Ο κόουτς έχει νοοτροπία νικητή και αυτό το μεταφέρει προς εμάς».

Για την πρώτη κατηγορία..

«Σαφώς και φέτος είναι πιο ανταγωνιστικό αφού πολλές ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά. Θεωρώ πως ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Η Ομόνοια άρχισε καλά στην συνέχεια όμως έπεσε. Απόλλωνας θεωρώ πως θα βρει τα πόδια του αφού υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Η Ανόρθωση τα πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής και θεωρώ πως θα συνεχίσει να πάει καλά και θα διεκδικήσει μια θέση στην Ευρώπη».