Επιθετικός από την Κύπρο «έκοψε» τον Λεβαντόφσκι

Κάνει “παπάδες” και την φετινή χρονιά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και με αφορμή τον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού στο Μόναχο ο συνάδελφος Αντώνης Καρπετόπουλος έφερε στο φως της δημοσιότητας μια ιστορία του έμπειρου επιθετικού πριν από αρκετά χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος αναφέρει ότι προτάθηκε ο “Λέβα” στην Λέγκια ωστόσο “κόπηκε” καθώς αποκτήθηκε ο Μικέλ Αρουαμπαρένα ο οποίος πέρασε από την ΑΕΛ ομάδα της ΑΕΛ.

Το σχετικό απόσπασμα:

«Κυκλοφορούν ωραίες ιστορίες για τον Λεβαντόφσκι.

Λέγεται ότι κάποτε τον πρότεινε ο Γιάτσεκ Γκμοχ στον Παναθηναϊκό, όταν ακόμα ήταν 18 χρονών και αγωνιζόταν στην Πολωνία, αλλά ο Κώστας Αντωνίου δίστασε να δώσει 4 εκατ ευρώ για ένα άγνωστο ψιλόλιγνο πιτσιρικά και προτίμησε το Ρουκάβινα – δεν ξέρω αν η ιστορία είναι αληθινή, αλλά μου αρέσει.

Στην Πολωνία ήταν θέμα συζήτησης από μικρός, όχι πάντα για καλό. Όταν τον πρότειναν κάποτε στη Λέγκια η ομάδα της Βαρσοβίας τον απέρριψε κι ο τότε τεχνικός διευθυντής της χρεώνεται με την ιστορική φράση «μη μου μιλάτε για αυτό το παιδί, όταν έχουμε κλείσει τον Μίκελ Αρουαμπαρένα από την Τενερίφη».