ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ: «Παίζετε με τους αριθμούς»

Σκληρή ανακοίνωση των Πορτοκαλί σχετικά με την Κάρτα Φιλάθλου, το ντέρμπι ΑνόρθωσηΟμόνοια.

Βάζει ερωτήματα το οργανωμένο σύνολο των οπαδών του ΑΠΟΕΛ για τον αριθμό καρτών που έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής. Οι Πορτοκαλί τα βάζουν και με την κυβέρνηση.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

«ΑΠΟΕΛΔόξα επίσημος αγώνας με κάρτα φιλάθλου απόγευμα Σαββάτου τον Οκτώβριο 3650 εισιτήρια.

ΑΠΟΕΛΔόξα φιλικός αγώνας ΧΩΡΙΣ κάρτα φιλάθλου βράδυ καθημερινής τον Ιούλιο 6400 εισιτήρια.

Μην αφήνετε τον κάθε βαλτό να σας κοροϊδεύει και να παίζει με την νοημοσύνη του κόσμου. Η κάρτα φιλάθλου ευθύνεται για τα άδεια γήπεδα που έχουν μετατραπεί σε νεκροταφεία. Οι γνωστοί – άγνωστοι που δεν έχουν καν το θάρρος να υπογράψουν τα άρθρα τους πανηγυρίζουν που σε ένα και μοναδικό αγώνα εδώ και 2 χρόνια στο κυπριακό πρωτάθλημα ξεπέρασαν τα… 7500 εισιτήρια!!!! Και ας μην ξεχνάμε ότι ο αγώνας αυτός ήταν μεταξύ τον *** του Συναγερμού και των *** του ΑΚΕΛ.

Πέστε μας και για τους υπόλοιπους αγώνες. Πέστε μας πόσες κάρτες είχαν ως στόχο πέρσι και πόσες εκδόθηκαν μέχρι φέτος. Πέστε μας από τις κάρτες που εκδόθηκαν σε πόσα παιχνίδια έχουν πάει οι κάτοχοι τους. Πέστε μας και για τα άλλα αθλήματα που διεξάγονται μεταξύ συγγενών και φίλων, όπως για παράδειγμα ο αγώνας καλαθόσφαιρας ΑΠΟΕΛΟμόνοια με 30 άτομα. Παίζετε με τους αριθμούς και τους μαγειρεύετε για να αναδείξετε αυτό που σας συμφέρει. Ο κόσμος δεν είναι *** .

Η κυβέρνηση αυτή που φιλοδοξεί να καταστεί ως η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ όλων των εποχών, εκτός από τα εκατοντάδες σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται, κατάφερε να σκοτώσει και τον αθλητισμό. Συγχαρητήρια κύριοι, θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει.

ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ».