Νέο DEAL για την Αναγέννηση

Η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοίνωσε χορηγική συνεργασία με εταιρεία που δίνει μεγαλύτερη οικονομική άνεση στην ομάδα.

Η ενημέρωση:

«Το ΔΣ της Αναγέννησης Δερύνειας ανακοινώνει τη συνεργασία του με την εταιρεία MASTERSTAR, η οποία εμπορεύεται στην Κύπρο τα κλιματιστικά GREE. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, τo λογότυπο της GREE θα βρίσκεται στην επίσημη στολή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Πρόκειται για μια συνεργασία, η οποία θα παρέχει άμεσο όφελος στο Σωματείο μας και, ως εκ τούτου, καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου μας να στηρίξουν τη προσπάθεια αυτή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και για τους όρους της συνεργασίας, μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. ή / και στο τηλέφωνο 99684620. Ευχαριστούμε και δημόσια τη MASTERSTAR για τη συνεργασία και τη βοήθεια που παρέχει στο Σωματείο μας. Πληροφοριακά, η GREE Electric Appliances Inc. είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εξειδικευμένος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως.

Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία, η GREE αποτελεί τον μεγαλύτερο εξαγωγέα συστημάτων κλιματισμού της Κίνας τα τελευταία έτη. Η φιλοσοφία της επικεντρώνεται στην τεχνολογική εξέλιξη και τελειοποίηση των προϊόντων και των συστημάτων παραγωγής, όπως επίσης και στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο εξαρτημάτων και παραγωγής. Το τμήμα έρευνας & ανάπτυξης, το οποίο έχει κατοχυρώσει περισσότερες από 3 000 ευρεσιτεχνίες, απασχολεί περίπου 6 000 επιστήμονες και τεχνικούς, σε περισσότερα από 400 εργοστάσια ελέγχου (http://greecyprus.com)».