Η «Νέα Τούμπα», ο Γ. Σαββίδης και οι 41.926 θέσεις (pic)

 

Ο στόχος της οικογένειας Σαββίδη για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι να φτάσει ακόμη και να ξεπεράσει τις 40.000 θέσεις! Το νέο μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη για τη «Νέα Τούμπα».

 

Το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου στην περιοχή της Τούμπας επέστρεψε στην επικαιρότητα. Απασχόλησε στην συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τη Δευτέρα (21/10), ενώ αποτέλεσε θέμα συζήτησης στην συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης στο ΥΜΑΘ το μεσημέρι της Τρίτης (22/10).

Το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργης Σαββίδης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην πρόθεση της οικογένειας να φτάσει η χωρητικότητα του νέου γηπέδου «το λιγότερο στις 40.000», ενώ την Τρίτη (22/10) με νέα ανάρτησή του στο Instagram, ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έγραψε έναν συμβολικό αριθμό: 41.926.

Είναι ξεκάθαρο πως η επιθυμία και βούληση της οικογένειας Σαββίδη είναι το γήπεδο να φτάσει ακόμη και να ξεπεράσει τις 40.000 θέσεις!

Υπάρχουν πάντως διάφορα γραφειοκρατικά ζητήματα που θα πρέπει να ξεπεραστούν προκειμένου να ανέλθει η χωρητικότητα του νέου γηπέδου σ’ αυτά τα νούμερα, δεδομένου του χώρου και της έκτασης, κι αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα επόμενα βήματα.