Οι υπεραγορές SPAR είναι χορηγός στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Λάρνακας, τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της SPAR Κύπρου και του Ομίλου CTC, οι υπεραγορές SPAR στηρίζουν έμπρακτα ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά event της Κύπρου,  τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.

 

Καλούμε όλους τους Κύπριους και όχι μόνο, να τρέξουν σε μία από τις ωραιότερες διαδρομές αγώνων δρόμου που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Κύπρο και συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το FunRace για τους ενήλικες.

 

Η SPAR ξεκίνησε το 1932 στην Ολλανδία και σήμερα περιλαμβάνει περισσότερα από 13.112 καταστήματα σε 48 χώρες στις 4 ηπείρους. Στην Κύπρο δραστηριοποιείται από το 2018 με 3 υπεραγορές σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας: http://larnakamarathon.com/