Καταγγελία για ξυλοδαρμό 6χρονου από μαθητές (βίντεο)

Άναυδη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία και οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες την έξαρση της βίας στα σχολεία. Στην Πάφο καταγράφηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μια ακραία περίπτωση ενδοσχολικής βίας, αφού εμπλεκόμενοι είναι παιδιά του δημοτικού και μάλιστα της πρώτης τάξης.

Ένα παιδάκι έξι χρόνων σε δημοτικό σχολείο στην πόλη της Πάφου δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του κατά τη διάρκεια του τελευταίου διαλείμματος, με αποτέλεσμα να χρειασθεί η μεταφορά στο Νοσοκομείο Πάφου για περίθαλψη του.

Το συμβάν έγινε για άγνωστη ακόμη αιτία και εμπλεκόμενοι σε αυτό φέρονται μαθητές του εν λόγω σχολείου, ηλικίας όλοι κάτω των 10 ετών, γεγονός που βάσει νόμου τους δίδει το ποινικά ακαταλόγιστο.

Το παιδάκι που δέχθηκε τα χτυπήματα κατάγεται από την Συρία και μετά το επεισόδιο το μετέφερε στο Νοσοκομείο Πάφου η μητέρα του, η οποία είχε ειδοποιηθεί στο μεταξύ και έσπευσε στο σχολείο. Πλέον οι εκπαιδευτικοί φορείς, καθώς και οι υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας εξετάζουν τα αίτια και τις συνθήκες του ανησυχητικού αυτού συμβάντος.