Θετικό πρόσημο…

Η Ομόνοια έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ περιμένει και το ΑΕΛΑΕΚ για να παρατηρήσει εάν στο φινάλε της έκτης αγωνιστικής θα βρίσκεται εκεί που θέλει ο κόσμος της, αλλά και ο προπονητής της.

Ο Χένινγκ Μπεργκ έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενώ βάζει θετικό πρόσημο στην εμφάνιση του Φαμπιάνο Ριμπέιρο που ήταν σε απόλυτη ετοιμότητα όταν χρειάστηκε στον αγώνα. Για τον Βραζιλιάνο υπήρχε άγχος, όσον αφορά την προσαρμοστικότητα του, αλλά ο ίδιος φανέρωσε πως δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα συνεννόησης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Στην πρώτη του ολοκληρωμένη εβδομάδα στο «Ηλίας Πούλλος» θα έχει την ευκαιρία να δεθεί περισσότερο με το υλικό των «πράσινων» και με το πέρας των ημερών, αλλά και των αγώνων να γίνει πιο ουσιαστικός κάτω από τα δοκάρια, αφού έχει να διαδεχτεί δύο «μεγάλους» γκολκίπερ που άλλαξαν το στάτους του φετινού συνόλου. Ο Νορβηγός τεχνικός του δίνει χρόνο, αλλά και εμπιστοσύνη για τη συνέχεια του «μαραθωνίου». Να θυμίσουμε πως το «τριφύλλι» την ερχόμενη εβδομάδα υποδέχεται τον επικίνδυνο Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.

Κυριάκος Αποστόλου