Προβληματισμός για τα τελειώματα…

Η Ανόρθωση με το πέρας της έκτης αγωνιστικής θα γνωρίζει εάν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς απειλείται έντονα από την ΑΕΚ, η οποία αν φύγει με το διπλό από το Τσίρειο στάδιο θα καθίσει μόνη στην πρώτη θέση του πίνακα.

Οι «κυανόλευκοι» στο δικό τους παιχνίδι κατάφεραν να «κρατήσουν» στο μηδέν την Ομόνοια, ενώ στο δημιουργικό κομμάτι έφτιαξαν φάσεις, οι οποίες όμως δε μετουσιώθηκαν σε κάποιο τέρμα, έτσι ώστε να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να μπει το τρίποντο στο σακουλάκι των βαθμών.

Είναι γεγονός πως ο Τιμούρ Κετσπάγια προβληματίστηκε για τα τελειώματα των φάσεων από τους Σαντίκ, Ντούρις και Κατσαράβα, αφού με λίγη περισσότερη προσοχή το τέρμα της νίκης θα είχε σημειωθεί και τώρα θα γράφαμε με άλλα δεδομένα.

Να υπογραμμίσουμε πως ο Χένινγκ Μπεργκ από πλευράς «πρασίνων», έκλεισε «μαεστρικά» τους Ράγιος – Καλτσά, για να μη δημιουργήσουν – απειλήσουν την αντίπαλη εστία του νεοφερμένου Φαμπιάνο που έκανε κάποιες σωτήριες επεμβάσεις.

Αυτό που κρατά η προσφυγική ομάδα, είναι η εξαιρετική εμφάνιση του Μανθάτη, αφού ο ταλαντούχος άσος αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα, ενώ δείχνει πως γουστάρει τη νέα του ποδοσφαιρική περιπέτεια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πλέον, η Ανόρθωση βλέπει παρακάτω στο πρωτάθλημα και τη δοκιμασία μέσα στο Μακάρειο με τη Δόξα την ερχόμενη αγωνιστική.

Κυριάκος Αποστόλου