Ο έλεγχος των διαιτητών

Έτσι είδαμε και έτσι αναλύουμε την απόδοση των διαιτητών στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος α΄κατηγορίας.

Χρυσοβαλάντης Θεουλή: Δεν είχε κανένα πρόβλημα στο ΑΠΟΕΛΔόξα. Είχε τον έλεγχο του αγώνα με σωστές αποφάσεις και κατάφερε να φύγει από το γήπεδο, χωρίς να ασχοληθεί κανείς με τη διαιτησία. Κάτι που σημαίνει ότι πέτυχε στο έργο του. Βαθμολογείται με 8.3 η απόδοση του.

Λεόντιος Τράττος: Πέρασε και από το Δασάκι στο Εθνικός-Απόλλωνας με επιτυχία. Ήταν σωστός σχεδόν σε όλα τα σφυρίγματα και κατέγραψε άλλη μία επιτυχημένη παρουσία. Βαθμολογείται με 8.3 η απόδοση του.

Κυριάκος Χριστοδούλου: Ένα σοβαρό λάθος, καταγράφεται στο παθητικό του στη διάρκεια του αγώνα Ε.Ν.Π-Νέα Σαλαμίνα. Ήταν η φάση στα τελευταία λεπτά με το πέναλτι που είχαν οι γηπεδούχοι (παράβαση Λαμπότ σε Θεοδώρου) αλλά δεν το υπέδειξε. Βαθμολογείται με 8 η απόδοση του.

Λούκας Σωτηρίου: Δύο σοβαρά λάθη στο παθητικό του στη διάρκεια του ντέρμπι ΑνόρθωσηΟμόνοια. Δεν μπορεί να θεωρείται καλή η διαιτησία του από την στιγμή που δεν υπέδειξε την καθαρή παράβαση όταν ο Σελίν σημάδεψε το πόδι του Τιάγκο αντί την μπάλα και έπρεπε η μπάλα να στηθεί στο σημείο του πέναλτι.

Η φάση του Λανγκ με τον Κατσαράβα δεν ξεκαθάρισε αν έγινε παράβαση και εκεί είχε δίκαιο ο ρεφ που δεν υπέδειξε κάτι. Ήταν όμως χέρι του Λανγκ εντός περιοχής μετά το κόρνερ του Ράγιος και κεφαλιά του Βργκοτς και έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ της Ανόρθωσης. Βαθμολογείται με 7.8 η απόδοση του διαιτητή με δύο τόσο σοβαρά λάθη.

Νεοκλής Νεοκλέους: Η δύσκολη φάση του διαιτητή, ήταν στο γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε η Πάφος εναντίον του Ολυμπιακού. Δύσκολη όμως 100% φάση για να έβλεπε το χέρι που πιθανόν να έκανε ο Ράσιτς πριν η μπάλα πάει στον σκόρερ των φιλοξενούμενων Λουλίνια. Βαθμολογείται με 8.2 η απόδοση του.

Τιμόθεος Χριστοφή: Έβγαλε πολλές φάσεις το ΑΕΛΑΕΚ και ο διεθνής ρεφ πέρασε δύσκολο βράδυ. Το σοβαρό του λάθος έγινε στο 86´ όταν ο Σάστρε, έσπρωξε στην περιοχή τον Γουίλερ και έπρεπε να δώσει πέναλτι για την ΑΕΛ. Σωστά καταλόγισε προηγουμένως το πέναλτι στην ανατροπή του Μαέ από τον Γκονζάλεθ. Έχασε και άλλες φάσεις ο ρεφ η βαθμολογία του οποίου δεν μπορεί να ξεπεράσει το 8 σύμφωνα με την γενική του απόδοση.