Και τώρα Καραμπάχ…

Ο ΑΠΟΕΛ με χαμόγελο υποδέχτηκε την ισοπαλία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», καθώς διατηρεί επαφή με την κορυφή, έχοντας και τρία παιχνίδια λιγότερα, κάτι που σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να βρεθεί με άνεση στο… θρόνο του.

Οι πρωταθλητές άφησαν πίσω το μέτριο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα και προετοιμάζονται για τη «μάχη» με τη Καραμπάχ, εκεί όπου θα κριθούν πολλά για το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας που έχει ως στόχο το όγδοο συνεχόμενο εντός των συνόρων, αλλά μία πρόκριση από ομίλους του Europa League, ποτέ δε περνά σε δεύτερη μοίρα, έστω και αν υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.

Ο Τόμας Ντολ θέλει οι ποδοσφαιριστές του να ανεβάσουν ρυθμούς, ενώ περιμένει αρκετά από τον Μούσα Αλ Τάαμαρι που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα απέναντι στην προσφυγική ομάδα, για αυτό και αντικαταστάθηκε από τον Γιάκολις που ήταν θετικός.

Ο Γερμανός τεχνικός αισιοδοξεί πως ο ΑΠΟΕΛ θα βγάλει πάθος και ψυχή μέσα σε μία εχθρική έδρα για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, στο οποίο ελπίζει να βοηθήσει και ο Λίνους Χαλένιους που βρίσκει σιγά-σιγά τη σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Κυριάκος Αποστόλου