ΑΣΙΛ – Αγία Νάπα: Ορίστηκε η συνέχεια του αγώνα

Εξελίξεις σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας (21/10) στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, καθώς ορίστηκε νέα ημερομηνία για το παιχνίδι του ΑΣΙΛ με την Αγία Νάπα.

Οι δύο ομάδες σύμφωνα με πληροφορίες θα τεθούν αντιμέτωπες από το σημείο που σταμάτησε το ματς και έπειτα, τη Τετάρτη (6/11) μέσα στο ΓΣΖ. Να σημειωθεί πως αρχικά είχε οριστεί ως ημερομηνία η ερχόμενη Τετάρτη (23/10) ωστόσο, λόγω Εθνικών ομάδων το παιχνίδι μεταφέρθηκε στις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων του ΑΣΙΛ Λύσης με την Αγία Νάπα θα συνεχιστεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 14:30 στο Στάδιο ΓΣΖ. Ο αγώνας θα συνεχιστεί από το χρονικό σημείο (16ο λεπτό) της διακοπής του και με το ίδιο φύλλο αγώνα. 

Όπως είναι γνωστό, στον πιο πάνω αγώνα είχαμε διακοπή λόγω τεχνικού προβλήματος με τους προβολείς του Σταδίου ΓΣΖ και την ώρα της διακοπής η Αγία Νάπα ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 23 Οκτωβρίου γιατί την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου είναι ορισμένος ο αγώνας Αγία Νάπα – Αλκή».