Γιαννούλης: «Έχουμε το δικό μας στυλ, ανεξαρτήτως αντιπάλου»

Στην ταυτότητα που έχει δώσει στο παιχνίδι του ο ΟΦΗ στάθηκε ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος έδειξε το δρόμο που θα συνεχίσει η ομάδα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Γιαννούλης στην κάμερα της NOVA:

«Αποδείξαμε ότι η φιλοσοφία και η συγκέντρωση μας δεν αλλάζει με βάση τον αντίπαλο. Έχουμε πλάνο, έχουμε το δικό μας στυλ, θα το ακολουθήσουμε σε όλο το πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, θέλαμε κάτι καλύτερο αλλά θα κυνηγήσουμε τους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια».

Για την στα ίσια αντιμετώπιση του Ολυμπιακού και το ωραίο παιχνίδι που διεξήχθη: «Είμαστε μία ομάδα που δεν κάθεται πίσω, δώσαμε κι εμείς ρυθμό για να γίνει ένα τόσο όμορφο παιχνίδι, το ευχαριστήθηκε ο κόσμος και με τέτοιες εμφανίσεις και παιχνίδια μπορούμε να ανεβάσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το χειροκρότημα που έλαβε από τους φίλους του Ολυμπιακού: «Περάσαμε πολύ μεγάλε στιγμές, μεγάλα ματς στην Ευρώπη, χαίρομαι που με χειροκρότησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού, τώρα όμως βρίσκομαι σε άλλη μια μεγάλη ομάδα, τον ΟΦΗ, αλλά του εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους στόχους του».