Τόσα θα λαμβάνει ο Ουζόχο, όσο βρίσκεται στα πιτς

Η Ομόνοια μπορεί να απέσπασε την υπογραφή του Φαμπιάνο Ριμπέϊρο, ωστόσο, σκέφτεται και το μεγάλο πλήγμα που υπέστη κάτω από τα δοκάρια, με τις περιπτώσεις των Παναγή και Ουζόχο. Ο Νιγηριανός ήταν στο top της φόρμας του και τραυματίστηκε σοβαρά στο φιλικό κόντρα στη Βραζιλία!

Οι συμπαίκτες του, αλλά και οι «πράσινοι» ως διοίκηση στάθηκαν δίπλα του, ενώ ο ίδιος τόνισε πως θα φορέσει και πάλι τα χρώματα της ομάδας, αφού νιώθει όμορφα στο «Ηλίας Πούλλος». Η αποθεραπεία του αργεί για να μάθουμε εάν θα συμβεί αυτό που επιθυμεί, ωστόσο, υπάρχουν εξελίξεις όσον αφορά την αποζημίωση του ποδοσφαιριστή.

Πιο αναλυτικά, ο Φράνσις Ουζόχο δικαιούται το αντισταθμιστικό ποσό που προσφέρει η FIFA σε παίκτες που τραυματίστηκαν ενώ ήταν σε υποχρεώσεις με την Εθνική τους ομάδα. Ο πορτιέρο της Ομόνοιας θα μείνει για αρκετό καιρό στα πιτς ύστερα από το σοβαρό τραυματισμό του, με τη FIFA να πληρώνει ένα σημαντικό ποσό το οποίο θα ελαφρύνει το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «ThisDay» μπήκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα προστασίας του παίκτη και θα τον αποζημιώνει με το ποσό των 20.548 € μηνιαίως το οποίο αποτελεί τη μέγιστη προσφορά για τον τραυματισμό του, καλύπτοντας στην ουσία το συμβόλαιο του όσο καιρό δεν αγωνίζεται με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Κυριάκος Αποστόλου