«Ο Απόλλωνας θα είναι ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα»

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη ο καλαθοσφαιρικός Απόλλωνας παρουσίασε τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ξεκαθάρισαν όλοι ότι στόχος είναι η 4άδα στο πρωτάθλημα και το Final-4 του Κυπέλλου.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Μιχαήλ δήλωσε τα ακόλουθα: «Μάθαμε από τα λάθη της περσινής σεζόν. Θέλουμε φέτος να είναι πιο ανταγωνιστική η ομάδα μας και αυτό μπορεί να γίνει βάσει των κινήσεων που έγιναν και με την παρουσία του Αντώνη Κωνσταντινίδη».
Ο προπονητής Αντώνης Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Είναι τιμή να εργαστώ στον Απόλλωνα. Ξέρω το μέγεθος και την ιστορία του συλλόγου, αντιμετώπισα τον Απόλλωνα σαν αντίπαλος και ξέρω τι σημαίνει να παίζεις απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Ο Απόλλωνας είναι ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί. Καλώ τον κόσμο να αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια που γίνεται, είμαστε σίγουροι ότι με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα θα αναγκάσουμε τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο για να παρακολουθεί και να στηρίζει».
Ο αρχηγός Στέφανος Ηλιάδης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η ομάδα μπήκε σε στέρεες βάσεις, έχει δέκα έτοιμους καλαθοσφαιριστές που μπορούν να υλοποιήσουν τα θέλω του νέου προπονητή. Ο Απόλλωνας θα είναι ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα».